Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου με το κολάν της Calzedonia που θα σε κάνει να θες να γυμναστείς τώρα

Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου με το κολάν της Calzedonia που θα σε κάνει να θες να γυμναστείς τώρα NDP

Πριν την πανδημία είχαν κυρίως πρακτική εφαρμογή στη γυμναστική, καθώς έκαναν παρελθόν τις φόρμες και αναδείχθηκαν στο πιο άνετο και κομψό κομμάτι για αυτή την δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια των κατ' οίκων περιορισμών, έγιναν ένα με το δέρμα μας. Αποτελούσαν τις πιτζάμες, το παντελόνι δουλειάς, περιπάτου αλλά και των εξωτερικών υποχρεώσεων. Μετά το τέλος τους έδωσαν το παρών στο street style, όπως ποτέ άλλοτε και πλέον είναι ένα staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για το κολάν.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την άνεση που μας προσφέρει το κολάν στην κίνηση και την καθημερινότητά μας. Η στήριξη στον κορμό, τη μέση και τα πόδια κάνει κάθε στιγμή πολύ πιο εύκολη. Ίσως για αυτό από ένα καθαρά αθλητικό κομμάτι αναδείχθηκε σε βασικό παντελόνι των εμφανίσεων μας. Άλλωστε, προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία ανάλογα με το σχέδιο του για να το φορέσεις από το γραφείο έως το βραδινό ποτό σου -πάντα με το κατάλληλο styling. Εμείς πάντως βρήκαμε το ιδανικό στην γκαρνταρόμπα της Χριστίνας Μπόμπα και της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Γιατί όλες λατρεύουν το κολάν της Calzedonia;

Πάντα βρισκόμαστε σε μία αναζήτηση εκείνων των κομματιών που θα πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και το κολάν βρίσκεται στη λίστα μας. Έτσι, καθώς επισκεπτόμασταν τον έναν ινσταγκραμικό λογαριασμό μετά τον άλλον συναντήσαμε σε εκείνους των Χριστίνα Μπόμπα και Τόνια Σωτηροπούλου το ίδιο σχέδιο που προσφέρει κίνητρο να γυμναστούμε και να πειραματιστούμε στιλιστικά.

Loading...

Ο λόγος για το κολάν της Calzedonia που έχει ριμπ ύφανση και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά χρώματα: Ροζ της oρχιδέας, που επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου, το σκονισμένο μπλε, που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα, το navy blue και το διαχρονικό και απολύτως ευέλικτο μαύρο. Το κολάν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Loading...
Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου με το κολάν της Calzedonia που θα σε κάνει να θες να γυμναστείς τώρα
Κολάν χωρίς Ραφές με Ριμπ Ύφανση, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ