Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε τη μίνι φούστα από Zara που μπορείς να φορέσεις σε κάθε ηλικία

Η μίνι φούστα από Zara που αξίζει να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Ρίχνοντας μία ματιά στις τάσεις της μόδας που αφορούν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, αδιαμφισβήτητα τα δύο επικρατέστερα trends είναι οι μίνι φούστες και τα έντονα χρώματα. Οίκοι μόδας όπως οι Chanel, Dior, Miu Miu, Lanvin, Prada και Versace ανέδειξαν μέσα από τις συλλογές τους τις φούστες σε κοντό μήκος, οι οποίες έχουν ήδη φέρει έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στο στιλ της άνοιξης. Τα έντονα χρώματα επίσης όπως το φούξια, το γαλάζιο, το πράσινο και το κίτρινο έρχονται για να συμπληρώσουν αυτή την ανοιξιάτικη διάθεση για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.

Διαβάστε Επίσης

Εάν θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κάποιες από τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αγορά που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day” έχει δείξει την προτίμηση της στο high street brand μόδας, Zara, αφού επιλέγει συχνά δημιουργίες του για τις εμφανίσεις της.

Σε μία ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μία μίνι φούστα από τη νέα συλλογή του Zara σε έντονη μπλε απόχρωση, υιοθετώντας έτσι τις δύο κορυφαίες τάσεις για τη φετινή άνοιξη. Η παρουσιάστρια συνδύασε τη μίνι φούστα της με ένα επίσης Zara pussy bow πουκάμισο -που θα είχε σίγουρα την έγκριση της Kate Middleton- στις αποχρώσεις του κρεμ, του μπλε, του μαύρου και του κεραμιδί και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Το look της είναι πολύ κομψό, θηλυκό και ιδανικό για διάφορες περιστάσεις.

Εάν υπάρχει μία στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από αυτό το σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι πως οι μίνι φούστες σε διαχρονικές αποχρώσεις όπως το μπλε είναι must have για κάθε ηλικία. Μπορείς άλλωστε να τις φορέσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ώστε να δημιουργήσεις σύνολα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Look

Εμπριμέ μπλούζα με φιόγκο Zara
Εμπριμέ μπλούζα με φιόγκο Zara

Θα το βρεις εδώ.

Μίνι φούστα με τσέπες Zara
Μίνι φούστα με τσέπες Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ