Follow us

Κομψή ακόμα και στη βροχή | Το look της Αθηνάς Οικονομάκου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Πώς θα διατηρήσεις την κομψότητα σου χωρίς να κάνεις στιλιστικές εκπτώσεις τις βροχερές ημέρες.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Σύντομα θα έρθουν οι πιο ζεστές, ηλιόλουστες και όμορφες ημέρες, όμως, μέχρι τότε πρέπει να αντεπεξέλθουμε στο τώρα, το οποίο είναι βροχερό, κρύο και απίστευτα μουντό. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για το πως θα μπορέσεις να ντυθείς κομψά τις βροχερές ημέρες, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό σου στιλ και τις εμφανίσεις σου. Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο look της Αθηνάς Οικονομάκου, που πρόσφερε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για αυτές τις ημέρες, που οι ουρανοί ''ανοίγουν''.

Loading...

Το outfit της Αθηνάς Οικονομάκου σού δείχνει πως να είσαι κομψή και τις βροχερές ημέρες

Η Αθηνά Οικονομάκου ως σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της brands ρούχων και κοσμημάτων γνωρίζει σε βάθος το styling. Όταν κοιτάμε τις αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, διαπιστώνουμε πως η διάσημη ηθοποιός είναι η ιδανική για να μας προσφέρει στιλιστική έμπνευση και tips για να εξελίξουμε την γκαρνταρόμπα και να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας και με την τελευταία πρότασή της σίγουρα θα τα κάνουμε πραγματικότητα.

Η στιλιστική έμπνευση αυτή τη φορά έρχεται από τον φωτογραφικό φακό του NDP, ο οποίος απαθανάτισε την ηθοποιό και σχεδιάστρια σε μία casual βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνη την ώρα, φαίνεται πως έβρεχε και όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Αθηνά Οικονομάκου κρατούσε μία ομπρέλα. Η ίδια για αυτή την ημέρα επέλεξε δύο αγαπημένα της fashion items, το wideleg παντελόνι σε ταμπά απόχρωση και δερμάτινη όψη και το μάλλινο μακρύ παλτό, που φέρει ζώνη στη μέση και καρό print στην πιο ανανεωμένη του εκδοχή. Η ίδια έχει φορέσει ξανά τα εν λόγω κομμάτια, που φαίνεται πως προσφέρουν άνεση, ζεστασιά και πολύ στιλ ακόμα και στη βροχή. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μποτάκια σε καφέ απόχρωση με τρακτερωτή σόλα.

Κομψή ακόμα και στη βροχή | Το look της Αθηνάς Οικονομάκου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Ακολούθησε το παράδειγμα της ηθοποιού και αναδημιούργησε το look της κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών για να εντυπωσιάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ