Follow us

Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα θες να φοράς κάθε μέρα

Τα εσώρουχα που προσφέρουν άνεση και στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

MissBloom TEAM
Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα θες να φοράς κάθε μέρα iStock

Με την άνοιξη πλέον να βρίσκεται εδώ και τον καιρό σταδιακά να ''γλυκαίνει'' όλες επικεντρωνόμαστε στην ανανέωσή της γκαρνταρόμπας μας. Σταδιακά βάζουμε στο πίσω μέρος τα βαριά ρούχα, τα μάλλινα παλτό και όλα εκείνα τα χειμερινά fashion items που είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε φέτος. Παράλληλα, τα πιο ελαφριά ρούχα, εκείνα που φέρουν έντονα χρώματα και prints, κάνουν την εμφάνιση τους στις πρώτες θέσεις της. Βέβαια, μέσα από αυτή την οργάνωση εντοπίζουμε και τις στιλιστικές ανάγκες μας, τις ελλείψεις αλλά και όσα κομμάτια έχουν κάνει τον κύκλο ζωής τους και πρέπει να αντικατασταθούν. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα εσώρουχα, τα αναγκαία κομμάτια που συνήθως ξεχνάμε την αξία τους στο καθημερινό ντύσιμο. Αυτή την άνοιξη, λοιπόν, θα ανανεώσουμε τη συλλογή των εσωρούχων μας με τα παρακάτω κομμάτια.

Loading...

Η καθημερινή πολυτέλεια που χρειαζόμαστε κάτω από τα ρούχα μας

Έχουμε συνδέσει την αγορά των εσωρούχων με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μόνο εκείνο το διάστημα θυμόμαστε πως χρειαζόμαστε βασικά αλλά και ενδιαφέροντα κομμάτια στη εν λόγω συλλογή μας. Ωστόσο, καταλήγουμε να προσθέτουμε εσώρουχα, που μπορεί να δείχνουν υπέροχα, ωστόσο, δεν είναι πρακτικά και κατά επέκταση άνετα. Επειδή, λοιπόν, πλησιάζει η περίοδος με την υψηλή θερμοκρασία, είναι παραπάνω από απλά σημαντικό να βρούμε εκείνα τα εσώρουχα που όχι μόνο δείχνουν όμορφα αλλά και τα νιώθουμε σαν χάδι πάνω στο σώμα μας.

Έτσι, ξεκινήσαμε την αναζήτηση και καταλήξαμε στα παρακάτω σχέδια, που πληρούν τις προϋποθέσεις κάθε γυναίκας. Από εδώ και πέρα δεν θα χρειαστεί να θυσιάζει την κομψότητα στο βωμό της άνοιξης, αφού αυτά τα εσώρουχα καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα εσώρουχα, που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Μην ξεχνάς πως εσύ βλέπεις περισσότερο από τον καθένα τον εαυτό σου, για αυτό και οφείλεις να τον ντύσεις όπως του αρμόζει.

Σλιπ χωρίς ραφές, Luna Splenida

Πολυμορφικό σουτιέν, Luna Splenida

Σετ εσωρούχων με δαντέλα (σουτιέν και σλιπ), Yamamay

Σετ εσωρούχων με δαντέλα (σουτιέν και σλιπ), Luna Splenida

Τριγωνικό σουτιέν Tiziana από βαμβάκι, Intimissimi

Σουτιέν μπαλκονέ με δαντέλα, Oysho

Σουτιέν με δαντέλα super push-up, Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ