Follow us

Αυτή είναι η tote τσάντα της Ελένης Φουρέιρα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου

Δεν την αποχωρίζεται ποτέ και μόλις την δεις, θα καταλάβεις το γιατί.

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της γνωρίζει διεθνή αναγνώριση, ενώ η ίδια κυκλοφορεί το ένα hit single μετά το άλλο. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό άνοιξε τη συναυλία του Λατίνου superstar Maluma και έδωσε ένα show όπως μόνο εκείνη ξέρει να δίνει. Βέβαια, το δικό μας ενδιαφέρον το έχει κεντρίσει και με τις στιλιστικές της επιλογές, καθώς έχει δημιουργήσει μία γκαρνταρόμπα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις popstars της διεθνής μουσικής σκηνής. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει πως είναι ένα σύγχρονο style icon. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, στην ντουλάπα της οποία βρήκαμε την επόμενη fashion αγορά μας.

Loading...

Στην γκαρνταρόμπα της Ελένης Φουρέιρα | Η καθημερινή τσάντα της έκλεψε την καρδιά μας

Ανάμεσα, λοιπόν, στις αναρτήσεις της με τα αγαπημένα της looks εμείς ξεχωρίσαμε εκείνο που φέρει το must have αξεσουάρ τόσο αυτής της σεζόν όσο και της καθημερινότητά μας. Όπως θα δεις, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία έχει δημιουργήσει ένα cool athleisure outfit με τα αξεσουάρ να ξεχωρίζουν -είναι η απόδειξη πως μπορείς να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό look με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε ένα μαύρο φούτερ με graphic design και μαύρο κολάν με μικρά μεταλλιζέ αστεράκια. Η ίδια πρόσθεσε μαύρα γυαλιά ηλίου τύπου μάσκα, τα οποία ήταν oversized και κράτησε μία μαύρη tote τσάντα με έντονες γωνίες και πολυτελή αισθητική. Έχει το τέλειο σχήμα για την καθημερινότητα, ενώ είναι αρκετά ευρύχωρη για να χωρέσει όσα χρειάζεσαι -και δεν χρειάζεσαι- μέσα στην ημέρα σου. Είναι ιδανική για το γραφείο αλλά και τις εξόδους σου και θα τη βρεις στο brand Marina Raphael, της νεαρής επιχειρηματίας και γόνο της οικογένειας Swarovski Μαρίνα Ραφαήλ, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Loading...

Οι tote τσάντες επιστρέφουν στις τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν, καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της καθημερινότητάς μας, που βρίσκει τους ρυθμούς της μετά τους περιορισμούς της πανδημίας. Αυτό το σχέδιο είναι μία ιδανική τσάντα, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και μπορείς να βρεις παρόμοιες σε πιο προσιτή τιμή παρακάτω.

Τσάντα χειρός, Trussardi

Τσάντα shopper με όψη δέρματος, Mango

Τσάντα χειρός με λουράκι, Ralph Lauren

Τσάντα χειρός, Guess

Τσάντα χειρός, Zara

Τσάντα χειρός με λουράκι, Callista Crafts

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ