Follow us

Βρήκαμε τα πιο κομψά Cargo παντελόνια στη Bershka | Αυτή την εκδοχή θα τη φορέσουμε και εμείς

Το νέο obsession κάθε fashionista τώρα μπορεί να γίνει δικό σου.

Βρήκαμε τα πιο κομψά Cargo παντελόνια στη Bershka | Αυτή την εκδοχή θα τη φορέσουμε και εμείς Splash/Ideal Images

Η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 είναι πλούσια με διαφορετικές και fun τάσεις. Όποια και αν είναι η αισθητική, το στιλ και οι ανάγκες του καθημερινού ντυσίματός σου είναι σίγουρο πως θα βρεις κάτι που να σου ταιριάζει απολύτως. Η βιομηχανία της μόδας μάς έχει προσφέρει αρκετά μεγάλη στιλιστική ανανέωση, η οποία τονώνει τη διάθεση μας για στιλιστικό πειραματισμό. Έντονα χρώματα, που έρχονται να αναβαθμίσουν την αυτοπεποίθηση και τα looks μας, σε συνδυασμό με αέρινες σιλουέτες, ιδιαίτερα μοτίβα και δροσερά υφάσματα μάς κάνουν να ανυπομονούμε να ντυθούμε το πρωί αλλά και να κάνουμε ένα shopping spree όπως κανένα άλλο. Ανάμεσα, λοιπόν, στις τάσεις της νέας σεζόν φέτος έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα cargo pants.

Πρόκειται για τα αμφιλεγόμενα παντελόνια, που κατά καιρούς μεσουρανούν στις τάσεις και είτε τα είχες αγαπήσει είτε μισήσει λόγω του έντονου στιλιστικού χαρακτήρα τους. Έχουν συνδεθεί με το σαφάρι στιλ και την pop κουλτούρα των 00s. Θα τα δεις να αναφέρονται και ως στρατιωτικά παντελόνια cargo. Φέρουν δύο πλαϊνές τσέπες στο ύψος των μηρών και κυκλοφορούν κυρίως σε nude αποχρώσεις αλλά και το κλασικό military χακί. Φέτος επέστρεψαν στα trends έχοντας κερδίσει υψηλές θέσεις. Αυτό βέβαια οφείλεται στις απανταχού fashionistas, οι οποίες τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο με τα cargo pants.

Loading...

Shop the trend | Cargo pants edition

Αφού, λοιπόν, μάς έχουν ήδη απασχολήσει τόσο πολύ ξέρουμε πως θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Έτσι, βάλαμε ως στόχο να βρούμε τις πιο ευέλικτες και κομψές εκδοχές του, που θα σε πείσουν να τους δώσεις μία ευκαιρία. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και βρήκαμε ακριβώς εκείνα τα cargo παντελόνια που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις στη νέα συλλογή της Bershka.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό cargo παντελόνι, που θα σε αναδείξει στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Τζιν παντελόνι wide leg cargo με λεπτομέρειες utility, Bershka

Παντελόνι cargo από ποπλίνα με ζώνη, Bershka

Παντελόνι cargo twill με σούρες στη μέση, Bershka

Παντελόνι cargo σε ίσια γραμμή, Bershka

Παντελόνι cargo από ποπλίνα με ζώνη, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ