Follow us

Οι τσάντες που πρέπει να κρατήσεις το Πάσχα αν θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Τα σχέδια που θα ολοκληρώσουν με το πιο ιδανικό τρόπο τα εορταστικά και καθημερινά looks σου.

Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατήσεις το Πάσχα και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις Pixel Formula

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική στης στιλιστική αδυναμία. Μιλάμε για τα fashion items που κατέχουν μία εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα και τις εκάστοτε αγορές της. Αυτά μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, τα σακάκια, τα παλτό, τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα μαγιό (τώρα που πλησιάζουν και οι πιο ζεστές ημέρες), τα παπούτσια αλλά και οι τσάντες. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα από αυτά. Αν είσαι, λοιπόν, λάτρης των τσαντών τότε θα βρεις το σημερινό shopping άρθρο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού είναι αφιερωμένο σε αυτό το χρήσιμο και στιλιστικά απαραίτητο αξεσουάρ. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα σχέδια σε τσάντες που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου αλλά και τις εμφανίσεις του Πάσχα.

Loading...

Με την άνοιξη να ζεσταίνει τις ημέρες μας, η προσοχή μας είναι στραμμένη στην στιλιστική ανανέωση. Τακτοποιούμε τα ρούχα μας, αντικαθιστάμε τα πιο βαριά με τα πιο ελαφριά, αλλάζουμε σταδιακά στιλιστικές προτιμήσεις και κάνουμε τις πρώτες αγορές για αυτή τη σεζόν. Προτού, όμως, κάνεις οποιαδήποτε προσθήκη στο shopping cart σου, επίτρεψέ μας να σου προτείνουμε εκείνες τις τσάντες, που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις. "Ποιες είναι αυτές;'', θα αναρωτιέσαι. Πρόκειται για τα σχέδια, που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της στιλιστικής ευελιξίας, ποιότητας και κομψότητας.

The dream easter bags

Έχοντας μελετήσει τις τάσεις της φετινής σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 και τα νέα drops των αγαπημένων μας fashion brands καταλήξαμε στα παρακάτω σχέδια. Συνεχίζοντας να διαβάζεις θα ανακαλύψεις τα σχέδια που θα ερωτευτείς αυτή την άνοιξη και θα κρατήσεις το Πάσχα. Μην ξεχνάς πως βρίσκεται μία ανάσα μακριά και έτσι οι έξοδοι και οι εκδηλώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς είναι εξίσου κοντά.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την τσάντα, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης fashionista όπου και αν βρεθείς. Ώμου, χειρός, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χρώματα, ανάμεσα στις επιλογές του shopping guide μας θα βρεις την κατάλληλη.

Τσάντα χειρός με λουράκι και χρυσές λεπτομέρειες, Carpisa

Tweed τσάντα ώμου, Guess

Τσάντα χειρός crochet, Haralas

Τσάντα ώμου με εφέ κροκό, Tommy Hilfiger

Τσάντα χειρός, Zara

Τσάντα ώμου με διακοσμητική αλυσίδα, Calvin Klein

Τσάντα ώμου με αλυσίδα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ