Follow us

Πρόκειται να ταξιδέψεις; Οι πιο χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσεις άνετα travel looks

ή διαφορετικά... πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα στο ταξίδι σου;

street style Pixel Formula

Φέτος, μετά από δύο χρόνια που γιορτάσαμε το Πάσχα με περιορισμούς και lockdown, η επιστροφή στην κανονικότητα μοιάζει ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονούμε λοιπόν να περάσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες με τους φίλους και την οικογένεια μας. Εάν ανήκεις σε εκείνους που έχουμε διοργανώσει κάποιο ταξίδι για τις πασχαλινές διακοπές, τότε ένα από τα ζητήματα που θα σε απασχολεί είναι πως θα δημιουργήσεις το πιο άνετο, αλλά και κομψό travel look. Για να σε βοηθήσουμε να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται το ταξίδι σου, συγκεντρώσαμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να πετύχεις τον στόχο σου.

Styling Tips

#1

Οργάνωσε στη τσάντα σου όλα όσα θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ένα βιβλίο ή το tablet σου θα σου κρατήσουν συντροφιά όσο εσύ ταξιδεύεις για τον προορισμό σου. Φρόντισε επίσης να έχεις τοποθετήσει σε ένα φάκελο ή ένα μικρό τσαντάκι όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείς όπως τα εισιτήρια, η ταυτότητα, το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η κράτηση που έχεις κάνει στο ξενοδοχείο. Φυσικά μερικά από αυτά μπορείς να τα έχεις και ηλεκτρονικά στο κινητό σου, ωστόσο ένα back up είναι πάντα χρήσιμο.

Extra Tip

Όσον αφορά στην τσάντα που θα επιλέξεις να έχεις μαζί σου στο ταξίδι, προτίμησε να κρατήσεις ένα σακίδιο πλάτης ή μία ευρύχωρη tote bag, που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι.

#3

Ποιο είναι το ιδανικό σύνολο; Η άνεση είναι ο βασικότερος γνώμονας για τη δημιουργία του travel look σου. Οι ολόσωμες φόρμες είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Σούπερ άνετες και πρακτικές θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το ταξίδι σου και να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για τον προορισμό.

Εξίσου έξυπνες επιλογές είναι το τζιν παντελόνι ή ακόμα και οι αθλητικές φόρμες. Ο,τιδήποτε κι αν επιλέξεις, φρόντισε να μην σε ενοχλεί, να μην σε στενεύει, να μην σου προκαλεί καθόλου εκνευρισμό. Ειδικά εάν το ταξίδι σου πρόκειται να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Extra Tip

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Προτίμησε να φορέσεις ένα άνετο ζευγάρι παπουτσιών όπως τα sneakers, οι flat μπαλαρίνες και τα loafers.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ