Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε το πιο κομψό color blocking σύνολο | 8 items για να το τολμήσεις και εσύ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα σε πείσει να συνδυάσεις έντονα χρώματα στα looks σου.

stamatina tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Κάθε σεζόν που παρουσιάζονται οι νέες τάσεις της μόδας, όλες οι fashionistas αισθανόμαστε μεγάλο ενθουσιασμό. Νέα χρώματα, μοτίβα, γραμμές ρούχων περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε τους πιο fashion forward συνδυασμούς. Φέτος την άνοιξη μάλιστα, οι τάσεις της μόδας περνούν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, εκείνο της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας μέσα από χαρούμενα χρώματα που έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεσή μας. Αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το πράσινο, το φούξια, το γαλάζιο, το κόκκινο αναλαμβάνουν να ομορφύνουν το ανοιξιάτικο στιλ μας -και όχι μόνο.

Αυτή την τάση των bold αποχρώσεων υιοθέτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δημιούργησε ένα look βασισμένο στα color trends της σεζόν. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day” ακολούθησε το αγαπημένο στιλιστικό τρικ των fashionistas σε ένα color blocking σύνολο. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή και έντονη μπλε απόχρωση με ένα one shoulder τοπ σε έντονο κίτρινο χρώμα. Ολοκλήρωσε το ανοιξιάτικο σύνολο της με ένα ζευγάρι κίτρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το total look της είναι με κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκτός από τα έντονα χρώματα που επέλεξε για το σύνολό της, με αυτή την εμφάνιση μας έπεισε να τολμήσουμε τους color blocking συνδυασμούς. Δηλαδή, να συνδυάσουμε σε ένα σύνολο δύο -ή και περισσότερα- έντονα, bold χρώματα. Εκτός από το κίτρινο με το μπλε, εξίσου ταιριαστά και πολύ cool είναι το πορτοκαλί με το φούξια, το κόκκινο με το πράσινο, το κίτρινο με το πράσινο lime, το έντονο ροζ με το γαλάζιο κλπ. Εάν υπάρχει λοιπόν μία στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι να τολμήσεις και να προσθέσεις περισσότερα έντονα χρώματα στο ανοιξιάτικο στιλ σου.

Το color blocking σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

8 items για να τολμήσεις το trend

Παπούτσια slingback με τακούνι Stradivarius

Φόρεμα με κρουαζέ πλάτη Massimo Dutti

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Bershka

Σατινέ φόρεμα Pull & Bear

Τοπ που δένει στον λαιμό Stradivarius

Πουκάμισο ποπλίνα από 100% βαμβάκι Oysho

Blazer με γιακά σμόκιν Zara

Παντελόνι σε ίσια γραμμή Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ