Follow us

Ψάχνεις το κατάλληλο φόρεμα για τις βόλτες σου; | Δώσε μία ευκαιρία στο αγαπημένο σχέδιο της Kendall Jenner

Είναι συγχρόνως κομψό και άνετο και το εμπιστεύεται όσο κανένα άλλο η Kendall Jenner.

Kendall Jenner | Το πουλόβερ της είναι ακριβώς αυτό που θες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα κακοκαιρίας η άνοιξη ζεσταίνει τις ημέρες μας και η γκαρνταρόμπα μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της. Αυτό το καιρό αναζητάμε τα fashion items που θα πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις της σεζόν αλλά και τις δικές μας ανάγκες. Φέτος παρατηρούμε πως θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερα σε φορέματα, αφού είναι συγχρόνως κομψά, άκρως θηλυκά και πάνω από όλα άνετα -να θυμίσουμε πως πέρσι έπρεπε να κοινωνικοποιούμαστε και να δουλεύουμε ενώ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει σε πρωτόγνωρα ύψη. Κάπου ανάμεσα στα outfits των fashionistas και τις νέες συλλογές των fashion brands παρατηρήσαμε πως μία από τις μεγαλύτερες μούσες σχεδιαστών δίνει συνεχώς την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα συγκεκριμένο φόρεμα. Ο λόγος για την Kendall Jenner και τα bodycon φορέματα.

Loading...

Η ίδια έχει απαθανατιστεί αμέτρητες φορές με κάποια εκδοχή του και φαίνεται να είναι η go - to επιλογή της τόσο για τις βραδινές εξόδους της όσο και την καθημερινότητα της. Τα bodycon φορέματα έχουν στενή γραμμή και ποικίλουν σε μήκη και υφές. Η Kendall Jenner λατρεύει τα μίνι και τα μίντι, ενώ τα πλεκτά κερδίζουν την αγάπη της. Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα, το supermodel έχει τόσο safe και διαχρονικές αποχρώσεις όσο και έντονες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές.

Loading...

Τα bodycon φορέματα έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με αθλητικά παπούτσια όσο και πέδιλα αλλά και μπότες. Η Kendall Jenner τα έχε δοκιμάσει με κάθε πιθανό συνδυασμό. Δεν την αδικούμε, βέβαια, αφού είναι από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια στην ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Ψάχνεις το κατάλληλο φόρεμα για τις βόλτες σου; | Δώσε μία ευκαιρία στο αγαπημένο σχέδιο της Kendall Jenner
Kendall Jenner
Kendall Jenner
Kendall Jenner
Kendall Jenner

Shop the trend

Για όλους τους παραπάνω λόγους συγκεντρώσαμε τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό bodycon φόρεμα για εσένα.

Bodycon φόρεμα με ριμπ ύφανση και στενή γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα, Calvin Klein

Πλεκτό φόρεμα με print και halterneck, H&M

Πλεκτό bodycon φορεμα, Mango

Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες, Tommy Hilfiger

Bodycon φορεμα, Zara

Bodycon φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Stradivarius

Πλεκτό bodycon φορεμα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ