Follow us

Βρήκαμε τα αξεσουάρ που έχει κάθε ενημερωμένη fashionista στη συλλογή της και κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ στις πιο χαμηλές τιμές.

Αξεσουάρ Splash/Ideal Images

Είναι φτωχά τα λόγια μπροστά στη δύναμη που κατέχουν τα αξεσουάρ σε μία εμφάνιση. Μπορείς να το διαπιστώσεις σχεδόν σε κάθε επίπεδο: Στις ταινίες ένα αξεσουάρ μπορεί να είναι σημείο κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ στο street style μια μικρή πινελιά μπορεί να αναδείξει το μονόχρωμο σύνολο στο ''best dressed''. Επίσης, ως δώρο τα αξεσουάρ κατέχουν την πρώτη θέση στη shopping list, κάτι που έχεις διαπιστώσει αυτές τις ημέρες. Η στιλιστική αξία των αξεσουάρ είναι μεγάλη, ενώ για πολλές από εμάς μερικά έχουν και συναισθηματική αξία. Κοσμήματα, φουλάρια και τσάντες που είτε μας δώρισαν είτε αγοράσαμε εμείς οι ίδιες σε ιδιαίτερα μέρη και τα φορέσαμε σε ακόμα πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Τα αξεσουάρ με λίγα λόγια είναι μία αναγκαιότητα και σήμερα το στιλιστικό μάθημα ανήκει δικαιωματικά σε αυτά.

Loading...

Όσον αφορά την ενδυματολογική αξία τους, μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο όσο συνηθισμένο και αν είναι. Ακόμα και ένα επίσημο look τα χρειάζεται, είτε έχει είτε δεν έχει παγιέτα. Για αυτό, άλλωστε, και τα λατρεύουν οι πραγματικές fashionistas, οι ενημερωμένες fashion insiders. Μία από τις πιο διάσημες στιλίστριες η Rachel Zoe είχε αναφέρει στο παρελθόν πως ''τα αξεσουάρ είναι το παν. Για μένα, είναι πιο σημαντικά από τα ίδια τα ρούχα'', ενώ η Iris Apfel είχε τονίσει πως ''αν έπρεπε να ξοδέψω πολλά χρήματα σε αξεσουάρ ή φορέματα, πάντα θα επέλεγα τα αξεσουάρ. Νομίζω ότι αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν ένα ντύσιμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο''.

Shopping | Τα απαραίτητα αξεσουάρ στις πιο προσιτές τιμές

Παρ' όλα αυτά, για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις και την γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν δεν χρειάζεται να ξοδέψεις το μηνιαίο budget. Αναλύοντας τις τάσεις που ξεχώρισαν στις πασαρέλες αλλά και τα microtrends του street style δημιουργήσαμε έναν shopping guide με τα must have αξεσουάρ τα οποία κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Loading...

Φουλάρια, ψάθινες τσάντες για βόλτα, statement κοσμήματα και γυαλιά ηλίου είναι μερικά από τα fashion items που θα βρεις παρακάτω.

Statement κολιέ - choker, Zara

Ψάθινο καπέλο, Mango

Statement σκουλαρίκια, About You

Σκουλαρίκια κρίκοι, Massimo Dutti

Σετ με δαχτυλίδια, Bershka

Γυαλιά ηλίου, Pull & Bear

Ψάθινη τσάντα, e-papoutsia

Εμπριμέ φουλάρι, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ