Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα τρύπωσε και πάλι στην γκαρνταρόμπα της Νατάσας Θεοδωρίδου | Το Burberry vintage σετ που θέλουμε και εμείς

Ποιο ρούχο της Νατάσας Θεοδωρίδου φόρεσε αυτή τη φορά;

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Αν λατρεύεις τη μόδα όσο εμείς, τότε σίγουρα δεν θα μπορείς να αντισταθείς σε κομμάτια ''θησαυρούς'' από την ιστορία της. Η vintage μόδα γίνεται όλο και πιο επίκαιρη με τις απανταχού fashionistas να αναζητούν ρούχα και αξεσουάρ προηγούμενων δεκαετιών για να τα συνδυάσουν με τα σύγχρονα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους. Παράλληλα και οι celebrities επισκέπτονται το αρχείο εμβληματικών οίκων για να βρουν τα κατάλληλα looks για τις εμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλιά, οι οποίες έχουν σκοπό να γραφτούν στην ιστορία της μόδας. Κάπως έτσι η μόδα κάνει κύκλους και χαρακτηριστικά fashion items προηγούμενων δεκαετιών επιστρέφουν στις σύγχρονες τάσεις και γίνονται ένα ενδιαφέρον συνονθύλευμα. Ανάμεσα στις λάτρεις της vintage αισθητικής είναι και η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, η οποία εισέβαλε για άλλη μια φορά στην γκαρνταρόμπα της διάσημης μαμάς της.

Loading...

Τι ξέθαψε από το βάθος της;

Το vintage Burberry σετ των ονείρων μας το φοράει η Χριστιάνα Μπέτα και ανήκει στην Νατάσα Θεοδωρίδου

Η 26χρονή Χριστιάνα Μπέτα μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο, τώρα ασχολείται με την τέχνη και από ό,τι φαίνεται με τη μόδα. Τον τελευταίο καιρό η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, τρυπώνει στην γκαρνταρόμπα της μαμάς της, η οποία φαίνεται να έχει κρατήσει όλα τα looks της καριέρας της.

Αυτή τη φορά η Χριστιάνα Μπέτα ανακάλυψε στις κρεμάστρες της Νατάσας Θεοδωρίδου ένα σετ που φέρει το χαρακτηριστικό καρό print του οίκου Burberry. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, πρόκειται για μία μίνι φούστα και ένα cropped ζακετάκι με κλειστή λαιμόκοψη του βρετανικού luxury fashion house. Η ίδια τα συνδύασε με Gucci υποδήματα και μία μικρή τσάντα χειρός επίσης από τις παλαιότερες συλλογές του οίκου Burberry σε μαύρη απόχρωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ