Follow us

Η νέα συλλογή SS22 της Luna εμπνέεται από τα χρώματα της άνοιξης

Οι παστέλ αποχρώσεις και οι εκλεπτυσμένες δαντέλες πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπά την προσιτή πολυτέλεια.

MissBloom TEAM
ψχψ

Η Luna, το brand που εμπιστεύονται και αγαπούν χιλιάδες γυναίκες, υποδέχεται τη νέα σεζόν κυκλοφορώντας τη νέα συλλογή που αφορά την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Η collection αποτελείται από δύο νέες οικογένειες εσωρούχων με άκρως ανοιξιάτικο και φρέσκο αέρα που πρόκειται να σε ενθουσιάσουν. Ο λόγος για τις κατηγορίες Flirt & Orchidea.

Η νέα συλλογή SS22 της Luna εμπνέεται από τα χρώματα της άνοιξης

Πρωταγωνιστές της Luna συλλογής είναι οι παστέλ αποχρώσεις όπως το λιλά, το ροζ, το πράσινο της μέντας που συνδυάζονται με ζακάρ δαντέλα και διαφάνειες, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό και θηλυκό αποτέλεσμα. Στις συλλογές Flirt & Orchidea υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σχέδια, συνεπώς είναι σίγουρο πως θα βρεις τα σχέδια και τις γραμμές που ταιριάζουν τόσο στο στιλ όσο και στον σωματότυπο σου. Ο στόχος της Luna άλλωστε είναι να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και να αναδείξει με τον πιο κολακευτικό τρόπο τα δυνατά σημεία της σιλουέτας της.

βψψ

Η ανοιξιάτικη παλέτα της συλλογής εσωρούχων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 πρόκειται να φτιάξει τη διάθεση σου, να αναδείξει τη θηλυκότητά σου και να σε κάνεις να νιώθεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

γγηξγ

Οι πιο γλυκές αποχρώσεις ντύνουν τα πιο αισθησιακά εσώρουχα για να νιώθεις άνεση κάθε μέρα της φετινής άνοιξη και του καλοκαιριού. Φυσικά, εκτός από ροζ, λιλά και μέντα, στις collection της Luna, Flirt & Orchidea, θα βρεις επίσης εσώρουχα σε διαχρονικές αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη συλλογή.

Ακολουθήστε τη Luna στα social media

Facebook: @lunasplendida

Instagram: @lunasplendida

Editor's Picks

Babydoll Luna

Babydoll Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Σετ εσωρούχων Luna

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ