Follow us

Eurovision 2022 | Τι θα φορέσουν η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και η Ανδρομάχη στη σκηνή του διαγωνισμού

Όλες οι λεπτομέρειες των looks των εκπροσώπων της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision.

Eurovision 2022 | Τι θα φορέσουν η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και η Ανδρομάχη στη σκηνή του διαγωνισμού NDP

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2022 έχει αρχίσει καθώς τόσο η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το ''Die Together'', όσο και η Ανδρομάχη, η οποία θα σηκώσει τη σημαία της Κύπρου με το ''Ela'', έχουν ταξιδέψει στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί ο μουσικός διαγωνισμός. Απόψε, Τρίτη 11 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός, όπου θα διαγωνιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, ενώ στις 12/5 θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός, όπου θα διαγωνιστεί η Ανδρομάχη. Λίγο προτού απολαύσουμε τις glamorous εμφανίσεις τους στη μικρή οθόνη συγκεντρώσαμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες των looks τους στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Eurovision '22 | Αυτά είναι τα looks των τραγουδιστριών της Ελλάδας και της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό

Η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord επέλεξε τη διάσημη σχεδιάστρια Celia Kritharioti για την εμφάνισή της στον διαγωνισμό της Eurovision '22. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια, που πλέον ντύνει και το Hollywood, δημοσίευσε ένα μικρού μήκους βίντεο όπου βλέπουμε την νεαρή τραγουδίστρια από τις πρόβες της φορώντας ένα φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, διαφάνεια loose σιλουέτα με έντονη όμως μέση, μακρύ μανίκι, μίντι μήκος και ένα εντυπωσιακό κόψιμο στο πόδι. Το ύφασμα, μάλιστα, αντανακλά με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο τα φώτα και έτσι αναδεικνύει την παρουσία της νεαρής στη σκηνή.

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Η ταλαντούχα 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνισή της.

Loading...

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στις δικές της επίσημες πρόβες με ένα εντυπωσιακό look, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Το ενδιαφέρον outfit της ταίριαζε υπέροχα με το σκηνικό της. Το σχέδιο φαίνεται να είναι ένα two piece, που αποτελείται από ένα bustier κορμάκι με ευρηματικά cut outs και μία μάξι φούστα με σούρες, που είναι διαφανής και κεντημένη με κρυστάλλους. Το outfit της αναδεικνύει τη σιλουέτα της και αντανακλά τους φωτισμούς μοναδικά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ