Follow us

Βαρέθηκες να φοράς το ίδιο outfit με τζιν; Αυτά τα ανοιξιάτικα σύνολα θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου

Το ξέρουμε πως δεν θέλεις να το αποχωριστείς για αυτό και εμείς βρήκαμε τρόπους για να το ανανεώσεις.

Βαρέθηκες να φοράς το ίδιο outfit με τζιν; Αυτά τα ανοιξιάτικα σύνολα θα ανανεώσουν τις εμφανίσες σου Splash/Ideal Images

Έχουμε πειστεί πως όσα και να σου αναφέρουμε καθημερινώς για την ύπαρξη άλλων παντελονιών, εσύ πάντα θα επιλέγεις ως επί των πλείστων το αγαπημένο σου τζιν. Δεν σε αδικούμε, και εμείς εδώ στο MissBloom τους δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας αφού έχουν γίνει μέρος του καθημερινού ντυσίματος μας. Άνετο, διαχρονικό και απίστευτα ευέλικτο για να το φορέσεις κάθε στιγμή αλλά και με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, το τζιν είναι ένα καθαρά staple, βασικό και αναγκαίο κομμάτι του στιλ μας ανεξάρτητα από την εποχή και τις σεζόν.

Όσο και αν το λατρεύουμε όμως φτάνουν οι στιγμές που έχουμε κάπως κουραστεί με τα ίδια looks. Ξανά και ξανά το συνδυάζουμε με πολύ συγκεκριμένα κομμάτια δημιουργώντας τα ίδια σύνολα. Σήμερα, λοιπόν, βάλαμε ως στόχο την ανοιξιάτικη -μπορείς να πεις και καλοκαιρινή- ανανέωση των outfits με πρωταγωνιστή το ντένιμ παντελόνι.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις ενδιαφέροντες, κομψούς και trendy συνδυασμούς, ώστε να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο το τζιν σου.

Jeans but make it more fashionable | Τα σύνολα με πρωταγωνιστή το τζιν που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista

Συνδύασε το τζιν με μία λινή μπλούζα ή ακόμα καλύτερα ένα λινό πουκάμισο. Πρόσθεσε μία ψάθινη ή crochet τσάντα και τις εσπαντρίγιες σου.

Loading...

Μπορείς να φορέσεις το μακρύ blazer σου, ένα απλό αμάνικο κορμάκι και ψηλά strappy πέδιλα για μία κομψή εμφάνιση για κάθε ώρα.

Loading...

Σαν σωστή Παριζιάνα, θα συνδυάσεις το τζιν σου με μία ανάλαφρη πλεκτή ζακέτα, ένα T-shirt και τα slingbacks σου.

Loading...

Από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το double denim. Δοκίμασε το με το αγαπημένο σου τζιν και ένα bustier top ή ένα γιλέκο.

Loading...

Για μία πιο casual περίσταση συνδύασε το τζιν σου με το trendy crochet halter top, έναν oversized φάκελο και mules. Πειραματίσου με τις αποχρώσεις και δοκίμασε τα χρώματα της σεζόν σε αυτά τα fashion items, όπως το πράσινο, το πορτοκαλί και το φούξια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ