Follow us

Vacation Mood | Το φόρεμα που χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές διακοπές σου το έχει η Δανάη Μπάρκα και είναι Η&Μ

Ανάλαφρο, κομψό και απολύτως άνετο, δεν θα το αποχωρίζεσαι στιγμή φέτος το καλοκαίρι.

Δανάη Μπάρκα

Όλα αλλάζουν το καλοκαίρι και κυρίως η διάθεσή μας και κατά επέκταση οι στιλιστικές επιλογές μας. Έχουμε ανάγκη από ανάλαφρες υφές, δροσερά υφάσματα, ονειρικά σχέδια, έντονα χρώματα, fun μοτίβα και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι αναμφίβολα το πιο casual και συγχρόνως το πιο ενδιαφέρον, αφού με λίγα κομμάτια μπορείς να δημιουργήσεις αξιοζήλευτα looks ακόμα και για επίσημες περιστάσεις. Προτού, λοιπόν, μπούμε και επίσημα στην αγαπημένη εποχή, επίτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε ένα fashion item που σίγουρα χρειάζεσαι αυτή την σεζόν, καθώς πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και απαιτήσεις μίας σύγχρονης και ενημερωμένη fashionista. Πρόκειται για ένα φόρεμα που επέλεξε η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Πάμε Δανάη'', Δανάη Μπάρκα, και αν κέρδισε τη δική της εμπιστοσύνη σίγουρα θα κερδίσει και τη δική σου.

Το H&M φόρεμα της Δανάης Μπάρκα που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα ενδιαφέρον στιλ και με κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Γράφει ξανά από την αρχή τους στιλιστικούς κώδικες για τα plus size girls και το κάνει με τον πιο κομψό τρόπο. Δεν φοβάται να πειραματιστεί στιλιστικά και το αποτέλεσμα πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Αυτή τη φορά μπήκε στο στιλιστικό ραντάρ μας με ένα διαχρονικό fashion item, που έχει κάθε κομψή γυναίκα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Ο λόγος για το ριχτό εμπριμέ H&M φόρεμα που επέλεξε στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι μάξι, αέρινο από σύμμεικτο lyocell με άνοιγμα ''V'' και λεπτό δέσιμο μπροστά. Κοστίζει μόλις 29,99 € και είναι η ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, στο νησί και τις βόλτες σου τις χαλαρές ημέρες του καλοκαιριού.

Loading...
Vacation Mood | Το φόρεμα που χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές διακοπές σου το έχει η Δανάη Μπάρκα και είναι Η&Μ

Αέρινο φόρεμα από σύμμεικτο lyocell, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ