Follow us

H Αμάντα Γεωργιάδη είναι όπως εμείς | Στη γκαρνταρόμπα της με παπούτσια βρήκαμε όλα τα αγαπημένα μας σχέδια

Η Αμάντα Γεωργιάδη έχει την πιο cool συλλογή από παπούτσια.

Amanda Georgiadis Instagram @amandatenfjord

Στους ρυθμούς της Eurovision "χορεύει” αυτή την περίοδο η Ευρώπη, αφού πραγματοποιείται στο Τορίνο ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού με την Ελλάδα να κερδίζει την πολυπόθητη πρόκριση στον πρώτο ημιτελικό. Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της χώρας μας, Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι της "Die Together” κατάφερε να κερδίσει επιφωνήματα θαυμασμού και χειροκροτήματα με την εμφάνισή της, ενθουσιάζοντας τους fans του διαγωνισμού. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελλάδα πρόκειται να εμφανιστεί στη 17η θέση στο τελικό του διαγωνισμού.

Loading...

Τη σκηνοθεσία της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ το μακιγιάζ και το hair look της επιμελείται ο Σπύρος Σαμοϊλης. Το άκρως εντυπωσιακό φόρεμα με το οποίο θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision φέρει την υπογραφή του ελληνικού οίκου μόδας, Celia Kritharioti Couture. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα maxi αέρινο φόρεμα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση που αναδεικνύει τη σιλουέτα της ερμηνεύτριας. Το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του είναι το λευκό μεταξωτό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία.

Η cool εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στο backstage της Eurovision

Μετά το τέλος της εμφάνισής της στη σκηνή της Eurovision και όσο περίμενε τα αποτελέσματα του Α ημιτελικού, η Αμάντα Γεωργιάδη συνέχισε να φορά το εντυπωσιακό φόρεμα της Celia Kritharioti, ωστόσο πρόσθεσε μία πινελιά στο look με βάση το προσωπικό στιλ της. Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φορούσε και τα αντικατέστησε με ένα ζευγάρι σανδάλια Birkenstock, τα οποία επιλέγει συχνά στην καθημερινότητά της.

Loading...
Loading...

Με αφορμή αυτή τη στιλιστική αλλαγή που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη, επισκεφτήκαμε τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ρίξαμε μία ματιά στο στιλ της. Το ντύσιμο της τραγουδίστριας είναι πολύ νεανικό και φρέσκο, ενώ επιλέγει να φορέσει κυρίως casual και αθλητικά παπούτσια. Παρατηρήσαμε πως έχει μία πλούσια συλλογή από sneakers και μάλιστα μερικά από τα ζευγάρια που έχουμε -ή θα θέλαμε- να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Για παράδειγμα, τα Run Star Hike Unisex sneakers της Converse και τα λευκά sneakers της Vans είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς το street style και η άνεση είναι βασικός γνώμονας για να δημιουργήσεις ένα σύνολο.

Τα αγαπημένα παπούτσια της τραγουδίστριας

- Τα Run Star Hike Unisex sneakers της Converse

Loading...

- Οι Adilette Shower Slides της Adidas

Loading...

- Τα New Balance sneakers

Loading...

- Τα λευκά sneakers της Vans

Loading...

-Ta Gazelle sneakers της Adidas

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ