Follow us

6 fashion hacks από το Tik Tok που δεν ήξερες πως χρειάζεσαι

Στο Tik Tok ανακαλύψαμε τα πιο ενδιαφέροντα στιλιστικά hacks που θα κάνουν πιο εύκολο το ντύσιμο σου.

6 fashion hacks από το Tik Tok που δεν ήξερες πως χρειάζεσαι Pixel Formula

Όσες και όσοι λατρεύουν την μόδα, δεν χορταίνουν να διαβάζουν για τις νέες τάσεις, τα fashion shows, τις μούσες των σχεδιαστών, τις συλλογές και τα μεγαλύτερα events της. Άλλωστε, αυτή η βιομηχανία είναι αδιαμφισβήτητα η πιο fun και glamorous. Ωστόσο, ως συντάκτριες μόδας ξέρουμε πως χρειάζεσαι και άλλα πράγματα πέρα από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μόδας και τους ιδανικούς shopping guides για την εκάστοτε σεζόν και περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, έχεις ανάγκη από στιλιστικές συμβουλές και tricks που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμό σου αρκετά πιο εύκολο, προσφέροντας περισσότερους στιλιστικούς συνδυασμούς και τρόπους για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 στιλιστικά hacks που ανακαλύψαμε στο Tik Tok και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σου.

Από το Tik Tok στην γκαρνταρόμπα σου | Τα στιλιστικά hacks που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Πριν καιρό είχαμε ανακαλύψει στο Tik Tok ένα έξυπνο hack για να κρατάμε σταθερά τα καλοκαιρινά πέδιλα (θα το βρεις εδώ), το must have παπούτσι της σεζόν. Με αφορμή αυτό ξεχυθήκαμε για άλλη μία φορά στο Tik Tok αναζητώντας περισσότερα hacks, τα οποία θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μας αρκετά πιο εύκολο. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και στον λογαριασμό μιας fashion expert βρήκαμε 6 έξυπνα styling hacks.

Αν βασανίζεσαι με το στενό φόρεμα που πάντα ανεβαίνει ψηλά, με το πουκάμισο που δεν κάθεται ποτέ ομοιόμορφα μέσα από το παντελόνι, με το φόρεμα που είναι παραπάνω loose από όσο επιθυμείς, με τη ζώνη που είναι πιο μεγάλη από ότι θα έπρεπε, τις τιράντες από το σουτιέν που εξέχουν και τα άβολα παπούτσια, τότε δες παρακάτω τις συμβουλές της Lavish Lana.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ