Follow us

Πώς θα φορέσεις την tennis φούστα off - court | Τα looks που αναβαθμίζουν τη μίνι φούστα με πιέτες

Μία τάση που έγινε λατρεία και θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο.

Πώς θα φορέσεις την tennis φούστα off court | Τα looks που αναβαθμίζουν τη μίνι φούστα με πιέτες Splash/Ideal Images

Από τη στιγμή που είδαμε τη μίνι φούστα στο catwalks της Miu Miu ξέραμε πως το εν λόγω fashion item θα γινόταν τάση. Και πράγματι έτσι έγινε, με τα cropped set της Miu Miu να έχουν γίνει viral και να τα βλέπουμε σχεδόν παντού. Η μίνι φούστα, λοιπόν, είναι το trend που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Ωστόσο, υπάρχει ένα σχέδιο της, που έχει κερδίσει για πολλούς λόγους την καρδιά μας και αυτή θα εμπιστευτούμε για τις πιο ανανεωμένες μας εμφανίσεις. Ο λόγος για την tennis φούστα, τη μίνι αθλητική εκδοχή του κλασικού γυναικείου ρούχου, που φέρει πιέτες και μία παιχνιδιάρικη ανάλαφρη σχεδόν διάθεση.

Τα τελευταία χρόνια οι φούστες του τένις κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών μηνών, με τις fashionistas να δημιουργούν casual chic, athleisure και sport looks στους ινσταγκραμικούς λογαριασμούς τους. Η τένις φούστα έχει κερδίσει δικαιωματικά την ψήφο εμπιστοσύνης τους, καθώς είναι ένα σπορ ρούχο που αποπνέει αριστοκρατία, κομψότητα και αθωότητα. Έχει συνδεθεί με τον ''old money aesthetic'', ένα στιλ ντυσίματος που ισορροπεί ανάμεσα στο preppy, το αριστοκρατικό και το διακριτικά glamorous στιλ. Είναι, επίσης, ένα κομμάτι που προσφέρει ευελιξία και μπορείς να το φορέσεις και εκτός γηπέδου τένις. Και σε αυτό θα εστιάσουμε σήμερα.

Off - Tennis Court | Τα σύνολα που θα σε πείσουν να φορέσεις την tennis φούστα στην καθημερινότητά σου

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 looks που αποδεικνύουν τη στιλιστική ευελιξία και την αβίαστη κομψότητα και αριστοκρατία που προσφέρει στο στιλ και τις εμφανίσεις σου.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ