Follow us

Σταμάτα ό,τι κάνεις | Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό και τη βρήκαμε στην Calzedonia

Η τάση στα μαγιό που φορούν μεταξύ άλλων οι Kardashians, οι Jenners και η Hailey Bieber.

Ποια μαγιό σας ταιριάζουν καλύτερα μετά τα 50 iStock

Η θερμοκρασία θυμίζει καλοκαίρι και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ήρθε η ώρα για τις πρώτες μας βουτιές στις θάλασσες και την χαλάρωση στις παραλίες. Επιτέλους η στιγμή που όλες περιμέναμε είναι εδώ και εμείς έχουμε το ιδανικό styling tip για να κάνεις τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις ακόμα και στην παραλία. Άλλωστε, όταν είσαι μία πραγματική fashionista δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις σε καμία εμφάνιση σου και ειδικά οι φετινές, που προορίζονται για τις παραλίες, θα έχουν κάτι από L.A. Αναζητώντας τα απαραίτητα του beach look ανακαλύψαμε τη μεγαλύτερη τάση στα φετινά μαγιό. Και έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνής showbiz.

Ανάμεσα στα drops των fashion brands με τα καλοκαιρινά κομμάτια ξεχωρίζουν αυτή την περίοδο τα μαγιό. Σε ποια, όμως, αξίζει να κάνουμε την φετινή επένδυσή μας; Ποιο είναι το σχέδιο που θα μας ανανεώσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; Απαντήσεις μάς δίνουν η Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner και η Hailey Bieber, οι οποίες φόρεσαν το ίδιο σχέδιο. Πρόκειται για το ανάποδο μπικίνι τοπ, το οποίο επέλεξαν σε μονόχρωμα, εμπριμέ και με αντιθέσεις χρωμάτων σχέδια. Το εν λόγω σετ το είχαμε συναντήσει από την περσινή σεζόν, ωστόσο, φέτος όλα δείχνουν πως θα φορεθεί όσο κανένα άλλο μαγιό.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Στην Calzedonia βρήκαμε την hot τάση στα φετινά μαγιό

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε τα ανάποδα μπικίνι. Το ενδιαφέρον με αυτά τα σχέδια είναι το γεγονός, πως προσφέρουν ευελιξία στο δέσιμο τους και έτσι μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Στην Calzedonia, λοιπόν, βρήκαμε την τάση και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο on trend μπικίνι που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου στην παραλία.

Στράπλες σουτιέν μπικίνι με κορδόνι Beverly Hills και πετσετέ υφή, Calzedonia

Στράπλες σουτιέν μπικίνι με κορδόνι Beverly Hills και πετσετέ υφή, Calzedonia

Στράπλες εμπριμέ σουτιέν μπικίνι με κορδόνι Beverly Hills, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ