Follow us

Η αγαπημένη μας ώρα της ημέρας είναι το brunch | Αυτά είναι τα κατάλληλα σύνολα για αυτό

Πώς θα είσαι η πιο καλοντυμένη στο επόμενο brunch.

Η αγαπημένη μας ώρα της ημέρας είναι το brunch | Αυτά είναι τα κατάλληλα σύνολα για αυτό Pixel Formula

Δεν είναι πολύ πρωί, δεν είναι ούτε μεσημέρι, είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να γευματίσεις με φίλους και να συζητήσεις για τη χθεσινοβραδινή έξοδο ή τα gossips της εβδομάδας. Ο λόγος για το brunch, η αγαπημένη ώρα της ημέρας με το πιο ενδιαφέρον μενού και το δικό του dress code. Και όμως το brunch έχει το δικό του ντύσιμο, το οποίο επηρεάζεται αρκετά από την τοποθεσία του. Αποτελεί μία περίσταση γεύματος και έτσι μπορείς να ντυθείς από αρκετά casual έως ελαφρά fancy. Όπου και αν έχεις προγραμματίσει να πας για να απολαύσεις το brunch σου με τα αγαπημένα πρόσωπα, εμείς σου έχουμε την κατάλληλη στιλιστική πρόταση.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα σύνολα των ενημερωμένων fashionistas που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη του brunch.

Style Inspo - Brunch Edition | Τα outfits που θα κάνουν update στο προσωπικό σου στιλ

Ένα μονόχρωμο σύνολο αποτελούμενο από ένα oversized blazer, tailored σορτς, ένα απλό Tank top και sneakers είναι το must have outfit για το brunch σου.

Loading...

Η σαλοπέτα είναι η go - to επιλογή, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα cropped top ή ένα λευκό πουκάμισο, ενώ ακόμα και ένα bralette είναι εξίσου κατάλληλο. Ολοκλήρωσε το look με sneakers ή δερμάτινα σανδάλια και μία raffia τσάντα.

Loading...

Μία ντένιμ φούστα, είτε είναι μίντι είτε μίνι, συνδυασμένη με ένα Τ-shirt μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε brunch και βόλτα του Σαββατοκύριακου. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μπορείς να το συνδυάσεις με εσπαντρίγιες, sneakers ή slingbacks ενώ μία ιδιαίτερη mini tote τσάντα θα είναι η ιδανική προσθήκη.

Loading...

Μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο layering φορώντας το πλεκτό φόρεμά σου συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, statement τσάντα σε μία έντονη απόχρωση και sneakers.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ