Follow us

Statement sneakers | Η Κρίστη Καθάργια σού δείχνει τον πιο ασφαλή τρόπο για να τα φορέσεις

Η σύζυγός του Γιώργου Μαυρίδη φοράει με έναν ενδιαφέροντα τρόπο τα χρωματιστά sneakers.

Statement sneakers | Η Κρίστη Καθάργια σού δείχνει τον πιο ασφαλή τρόπο για να τα φορέσεις NDP

Πριν λίγες ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια, ενώθηκαν με τα δεσμά του πολιτικού γάμου στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δίνοντας στιλιστική έμπνευση στις μέλλουσες νύφες που λατρεύουν το μινιναλιστικό στιλ. Ένα σατινέ μάξι φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό, ανοιχτή πλάτη και κόψιμο στο πόδι ήταν η δική της επιλογή που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ για τα νυφικά της παπούτσια επέλεξε το mule σχέδιο σε ασημί του διάσημου brand των fashionista Mach & Mach. Η Κρίστη Καθάργια έδειξε πως έχει στιλ και τώρα θα κάνουμε λόγο για ένα casual look της.

Loading...

Πώς θα φορέσεις με έναν safe & stylish τρόπο τα sneakers με έντονα χρώματα

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Κρίστη Καθάργια και τον Γιώργο Μαυρίδη σε μία πρωινή έξοδό τους λίγο προτού αναχωρήσουν για το νέο ριάλιτι ''Assia Exrpess''. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες και με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε και στα μέρη μας.

Η Κρίστη Καθάργια επέλεξε να φορέσει statement sneakers στο χρώμα της μέντας, μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση που επιλέγουμε στα περισσότερα summer looks μας. Η ίδια για να δημιουργήσει ένα διακριτικό look με στιλιστική ισορροπία το συνδύασε με κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις. Η Κρίστη Καθάργια φόρεσε τα bold sneakers της με ένα μπεζ παντελόνι σε loose γραμμή και ένα απλό μαύρο Τ-shirt δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον casual look για τις χαλαρές βόλτες.

Statement sneakers | Η Κρίστη Καθάργια σού δείχνει τον πιο ασφαλή τρόπο για να τα φορέσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ