Follow us

Το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Μαρίας Βοσκοπούλου είναι H&M και κοστίζει λιγότερο από 20€

Το είχε φορέσει και πέρσι το καλοκαίρι στις διακοπές της στην Πάτμο.

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκοπούλου | Το φόρεμα της από τα H&M είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν NDP

Η Μαρία Βοσκοπούλου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ωστόσο, όταν επιλέγει να δημοσιεύει, οι αναρτήσεις έχουν ένα στιλιστικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, το πρόσφατο post της θα σε ενδιαφέρει και εσένα, αφού στην φωτογραφία της ξεχωρίσαμε ένα staple για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου.

Η ίδια δημοσίευσε στα stories του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram μία φωτογραφία από πρόσφατη πρωινή βόλτα της. Σε αυτήν εμείς ξεχωρίσαμε το φόρεμα που είχε επιλέξει. Πρόκειται για το αγαπημένο της σχέδιο στην γκαρνταρόμπα της, το οποίο είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Loading...

Ο λόγος για το κίτρινο, αέρινο φόρεμα από την H&M. Πρόκειται για ένα μίντι σχέδιο από βαμβακερό ύφασμα με σφηκοφωλιά στο μπούστο. Φέρει λεπτές, ρυθμιζόμενες και αφαιρούμενες τιράντες, όπως επίσης και βολανάκι στο επάνω μέρος. Το φόρεμα αυτό πληρεί όλες τις απαιτήσεις των φετινών τάσεων, ενώ θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου τόσο στο νησί όσο και στην πόλη.

Το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Μαρίας Βοσκοπούλου είναι H&M και κοστίζει λιγότερο από 20€

Get the summer look

Το φόρεμα κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις, ενώ ανάμεσα τους θα συναντήσεις και prints, που θα αναβαθμίσουν και την πιο casual εμφάνιση σου. Θα βρεις το εν λόγω καλοκαιρινό κομμάτι στη συλλογή της H&M στην πιο προσιτή τιμή, μόλις 19,99 ευρώ.

Φόρεμα
Φόρεμα με σφηκοφωλιά, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ