Follow us

Τα Hero Pieces του Calvin Klein | Πώς θα φορέσεις το slip dress σαν μοντέρνα fashionista

Τα κομμάτια από τη συλλογή Calvin Klein που θα εξυπηρετήσουν άριστα το look σου.

Τα Hero Pieces του Calvin Klein | Πώς θα φορέσεις το slip dress σαν μοντέρνα fashionista MissBloom

Τα slip dresses έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή στη δεκαετία των '90s. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας τους στις τάσεις της μόδας οφείλεται, βεβαίως, στον Calvin Klein που τα αναβάθμισε σε φορέματα για κάθε περίσταση, ακόμα και βραδινή, και μία από τις πιο διάσημες μούσες του, την Kate Moss, που το έκανε σχεδόν signature των βραδινών της εμφανίσεων. Χάρη στο δημοφιλές brand, τα slip dresses κατάφεραν να πάρουν ακόμα και τη θέση των εντυπωσιακών βραδινών φορεμάτων στο κόκκινο χαλί, αφού celebrities όπως η Gwyneth Paltrow και η Winona Ryder, τα επέλεγαν συχνά για τα glam looks τους, ενώ ακόμα και η Πριγκίπισσα Diana εμπιστεύτηκε το δημοφιλές εκείνη την εποχή φόρεμα σε δημόσια εμφάνισή της - κόντρα στους στιλιστικούς κανόνες των royals.

Αυτό, λοιπόν, το iconic φόρεμα, που σύντομα εξελίχθηκε σε must-have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ο οίκος που το ανέδειξε και το απογείωσε, ο Calvin Klein, το προσθέτει και στη νέα του συλλογή για το καλοκαίρι. Τα διαχρονικά hero pieces του brand επανερμηνεύονται και επανασυστήνονται, και γίνονται απαραίτητα και στο στιλ του φετινού καλοκαιριού.

Πώς να το φορέσεις με μοντέρνο τρόπο;

Ένα slip dresses μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ αν του αλλάξεις απλά το styling. Ξεκίνα, λοιπόν, τη μέρα σου μ' ένα μάξι slip φόρεμα από μαλακό lyocell σε απαλή πράσινη απόχρωση που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein φορώντας το μ' ένα λευκό t-shirt σε στενή γραμμή από μέσα, ενώ αν θες να συνεχίσεις τη μέρα σου με έξοδο μετά τη δουλειά, μπορείς να αφαιρέσεις το t-shirt σου και αντί για την ευρύχωρη tote σου να κρατήσεις μια κομψή μικρή τσάντα ώμου. Κι είσαι έτοιμη και για βράδυ!

Τα Hero Pieces του Calvin Klein | Πώς θα φορέσεις το slip dress σαν μοντέρνα fashionista
Calvin Klein slip

Δες το video για περισσότερη έμπνευση

*Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στο calvinklein.gr στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall, The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos, στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

**Το μακιγιάζ του μοντέλου έγινε με προϊόντα max factor

Τα κομμάτια- κλειδιά του look

Μάξι φόρεμα από μαλακό lyocell, Calvin Klein.

T-shirt από οργανικό βαμβάκι σε στενή γραμμή, Calvin Klein.

Μικρή τσάντα ώμου, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ