Follow us

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος | Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Fashion Memo: Πώς θα είσαι fashionista ακόμα και στην παραλία;

street style Splash News / Ideal Image

Ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσει κανείς το καλοκαίρι είναι να διοργανώσει την πρώτη εξόρμηση σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό. Το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πλησιάζει είναι μάλιστα η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Είτε έχεις ήδη αποφασίσει κάποια εκδρομή είτε είσαι σε αυτή τη διαδικασία, το βασικότερο dress code στο οποίο χρειάζεται να ανταποκριθείς είναι το "κομψή στην παραλία”. Εκτός από τα μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα ρούχα που επιλέγουν να φορούν οι fashionistas στην παραλία. Η πιο basic και safe επιλογή είναι τα φορέματα. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, mini ή maxi, τα φορέματα σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να επιστρέψεις στο ξενοδοχείο μετά την παραλία για να αλλάξεις για το γεύμα. Αρκεί να φορέσεις ένα one piece επάνω από το μαγιό και να συνεχίσεις τις βόλτες σου.

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, τα παρεό και οι φούστες sarong έχουν έρθει εκ νέου στο προσκήνιο, ενώ είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αφού μπορείς να τα φορέσεις με διάφορους τρόπους. Μία εξίσου κομψή επιλογή είναι τα λινά σορτς, τα οποία είναι αέρινα, δροσερά και άκρως καλοκαιρινά.

Τι φορούν οι fashionistas στην παραλία;

- Κροσέ φόρεμα

Loading...

- Λευκό φόρεμα

Loading...

- Παρεό

Loading...

- Ψηλόμεση παντελόνα

Loading...

- Λινό σορτς

Loading...

- Mini φόρεμα

Loading...

- Μακριά φούστα

Loading...

- Πουκάμισο ως φόρεμα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ