Follow us

To σορτς από τη Bershka που φορούν οι fashionistas | Είναι το πιο κομψό σχέδιο που έχουμε δει

Το Bershka σορτς που θα σε πείσει να φορέσεις ξανά το hot piece του καλοκαιριού.

To σορτς από τη Bershka που φορούν οι fashionistas | Είναι το πιο κομψό σχέδιο που έχουμε δει Pixel Formula

Το καλοκαίρι μάς έχει ήδη προσφέρει τη ''ζεστασιά'' του από πολύ νωρίς και αυτό σημαίνει πως αναζητάμε καθημερινώς τρόπους για να τροποποιήσουμε το στιλ μας, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει καταλλήλως στις απαιτήσεις της σεζόν. Βάζουμε στην άκρη στενές γραμμές, βαριά υφάσματα και το μάξι μήκος. Την θέση τους παίρνουν πιο ανάλαφρα looks και ρούχα. Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο σορτς, που θα σε κάνει να σκεφτείς ξανά την στιλιστική του αξία, αφού πρόκειται για την πιο κολακευτική εκδοχή του κοντού σορτς με την πιο προσιτή τιμή.

Ο λόγος για το εβαζέ twill σορτς που ανήκει στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Bershka. Μάλιστα, έχει ήδη δώσει το παρών στο street style και αξίζει μία θέση στη δική σου shopping list αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών.

Βρήκαμε το πιο κομψό κοντό σορτς και το φοράνε ήδη οι fashionistas

Γιατί έχουμε ξεχωρίσει το σορτς της Bershka, θα αναρωτιέσαι. Αρχικά τράβηξε πολύ γρήγορα την προσοχή μας στα κομψά looks των fashionistas με εκείνα της Anouk Yve να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για μία fashion lover του μινιμαλιστικού στιλ που επιλέγει τα πιο κομψά και πάνω από όλα ευέλικτα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της. Αν, λοιπόν, κέρδισαν τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης σίγουρα αξίζει το σορτς της Bershka και τη δική μας.

Loading...

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες του ιστότοπου του fashion brand και της fashionista έχει loose πατζάκια κάτι που το αναδεικνύει στο πιο κολακευτικό σχέδιο για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον σωματότυπό της. Η γραμμή του δεν θα σε πιέζει και θα επιτρέπει την κίνηση του σώματος, όπως επίσης και στην επιδερμίδα να αναπνέει. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις: Λευκό, μπεζ και μαύρο. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και είναι η πιο κομψή στιλιστική λύση τις ημέρες που η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο.

Loading...
To σορτς από τη Bershka που φορούν οι fashionistas | Είναι το πιο κομψό σχέδιο που έχουμε δει
Εβαζέ twill σορτς, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ