Follow us

Γίνεσαι νονά ή κουμπάρα; Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την Toi Moi ολόσωμη φόρμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Το σχέδιο που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε 3 στιλιστικά tips για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία Instagram @katken

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι λάτρης του θηλυκού και απολύτως κοριτσίστικου look. Πάντα δημιουργεί outfits που αναδεικνύουν το σωματότυπό της, ενώ σε αυτά θα ανακαλύψεις τα must have της εκάστοτε σεζόν, όπως ακριβώς έγινε και με την τελευταία της εμφάνιση. Η ίδια ούσα αρκετά ενεργή στα social media δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks και ανάμεσα στα άκρως καλοκαιρινά posts της ανακαλύψαμε το ιδανικό κομμάτι για εσένα που θα γίνεις φέτος νονά ή κουμπάρα. Εμπιστεύσου την Κατερίνα Καινούργιου για την εμφάνισή σου και δεν θα μετανιώσεις.

Loading...

Η ολόσωμη φόρμα της Toi Moi θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς | Στο επιβεβαιώνει και η Κατερίνα Καινούργιου

Ο λόγος για μία ενδιαφέρουσα πρόταση, που διαφέρει πολύ από όσα έχουμε αναφέρει στα άρθρα ''καλεσμένη σε γάμο'', ''Γίνεσαι κουμπάρα;'' και ''Γίνεσαι νονά;''. Δεν θα σου παρουσιάσουμε ένα two piece, όπως αυτό της Ευγενίας Σαμαρά, ούτε το statement φόρεμα, όπως εκείνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σήμερα θα σου δείξουμε την ιδανική ολόσωμη φόρμα, που θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη για όλους τους σωστούς λόγους.

Πρόκειται για ένα σχέδιο από τη νέα συλλογή της Toi Moi, που φόρεσε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου. Έχει την πιο κολακευτική σιλουέτα, ενώ φέρει την hot απόχρωση της σεζόν, το φούξια. Είναι wide - leg κάτι που θα αναδείξει τα πόδια σου δίνοντας την όψη μίας πιο ψηλής σιλουέτας. Δένει στο λαιμό, έτσι ώστε να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου και έχει χαμηλή πλάτη.

Loading...

Το σχέδιο της ολόσωμης φόρμα είναι μία διαχρονική επιλογή και έτσι μπορείς να την αξιοποιήσεις και τις επόμενες σεζόν. Επίσης, δεν χρειάζεται να την φορέσεις μόνο σε τέτοιες περιστάσεις, καθώς είναι η ιδανική ολόσωμη φόρμα και για τις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις σου.

Γίνεσαι νονά ή κουμπάρα; Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την Toi Moi ολόσωμη φόρμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη
Φούξια wide leg παντελόνα, Toi Moi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ