Follow us

Τα μινιμαλιστικά πέδιλα είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas

Ο shopping guide με τα πιο hot σχέδια των πέδιλων για να ανανεώσεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Τα μινιμαλιστικά πέδιλα είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas Pixel Formula

Το καλοκαίρι η αναμέτρηση μεταξύ της εσπαντρίγιας και του πέδιλου είναι ίσως η πιο μεγάλη όσον αφορά τις στιλιστικές επιλογές μας στο καθημερινό ντύσιμο αλλά και εκείνο που προορίζεται για τις βραδινές εξόδους. Πριν λίγο καιρό είχαμε κάνει λόγο για τα πρώτα, καθώς είναι τα υποδήματα που επιλέγουν πιο συχνά οι royals στις εμφανίσεις τους. Οι εσπαντρίγιες είναι άνετες, δροσερές, διαχρονικές και πάντα κομψές προσφέροντας μία μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να αξιοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τη δεύτερη κατηγορία και πιο συγκεκριμένα, τα πέδιλα που κατέχουν εξέχουσα θέση στις γκαρνταρόμπες των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Συνέχισε να διαβάζεις για να τα ανακαλύψεις.

Τα μινιμαλιστικά πέδιλα είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν

Ο λόγος για τα μινιμαλιστικά πέδιλα με τα straps που δένουν πάνω στο πόδι αναδεικνύοντας το. Για να είμαστε ειλικρινείς, μετά από τόσα chunky σχέδια και άλλα τόσα platform heels δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ σε τέτοιο βαθμό την άνοδο της εν λόγω αισθητικής. Όμως όπως όλα δείχνουν τα strappy πέδιλα στην πιο απλή εκδοχή τους είναι τα παπούτσια που οφείλει να έχει κάθε ενημερωμένη fashionista.

Τα σχέδια των Bottega Veneta, Cult Gaia, Valentino, Khaite και Aquazzura είναι μόνο μερικά από τα μινιμαλιστικά strappy πέδιλα, που έχουν επηρέασαν τις επιλογές των fashion experts. Μονόχρωμα και color combos, με thong λεπτομέρεια και 00s πινελιές, τα μινιμαλιστικά strappy σχέδια είναι τα υποδήματα που χρειάζεσαι και φέτος το καλοκαίρι. Προσφέρουν στιλιστική ευελιξία, για να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, με ένα casual outfit αλλά και ένα βραδινό.

Τα looks των fashionistas με τα πιο hot πέδιλα της σεζόν

Loading...
Loading...
Loading...

Για όλους τους παραπάνω λόγους δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς με μία μεγάλη ποικιλία από μινιμαλιστικά strappy πέδιλα. Παρακάτω θα ανακαλύψεις ευέλικτα looks σε ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και πιο statement σχέδια, ενώ όλα πληρούν τις προϋποθέσεις των τάσεων και των αναγκών μίας fashionista.

Strappy nude πέδιλα, Kalogirou

Strappy πέδιλα με φαρδύ τακούνι, Nak

Strappy platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Strappy πέδιλα, Zara

Strappy πέδιλα, Mango

Strappy πέδιλα με λεπτομέρεια από αλυσίδα, Haralas

Strappy πέδιλα, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ