Follow us

8 φορέματα για το γραφείο που θα κάνουν τον καύσωνα υποφερτό και τα looks σου απολύτως stylish

Ο καλοκαιρινός shopping guide για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα ως σωστή fashionista.

8 φορέματα για το γραφείο που θα κάνουν τον καύσωνα υποφερτό με πολύ στιλ Splash/Ideal Images

Η υψηλή θερμοκρασία -ή μάλλον ο καύσωνας- κάνει το καθημερινό ντύσιμό μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Ανοίγουμε την ντουλάπα και αναρωτιόμαστε πως μπορούμε να διατηρήσουμε την άνεση μας αυτή την απαιτητική περίοδο χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ ειδικά όσον αφορά εκείνο του γραφείου. Η απάντηση είναι μία: Το κατάλληλο φόρεμα.

Όπως θα έχεις καταλάβεις μετά από τόσα άρθρα στο MissBloom λατρεύουμε τα φορέματα και τα εμπιστευόμαστε για κομψές και on point εμφανίσεις. Αποτελούν τον αντίλογο στο χρόνιο στιλιστικό πρόβλημα ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'' αλλά και στην απελπισία του ''τι θα φορέσω''. Είναι ευκολοφόρετα, πάντα κομψά και άνετα, ενώ έχουν τον πιο θηλυκό χαρακτήρα. Επίσης, είναι ένα one piece outfit, που το μόνο που χρειάζεται είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για να το ολοκληρώσεις το look σου. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα φορέματα που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του καύσωνα.

Loading...

Shopping | Τα φορέματα που θα αντιμετωπίσουν τον καύσωνα με στιλ

Ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε τα κατάλληλα σχέδια και η αναζήτησή μας καρποφόρησε. Δημιουργήσαμε παρακάτω έναν shopping guide με μία πληθώρα καλοκαιρινών φορεμάτων, τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και είναι σίγουρο, πως η κάθε μία θα βρει το ιδανικό για εκείνη.

Βρήκαμε αρκετά εμπριμέ σχέδια σε διαφορετικές σιλουέτες, τα οποία μπορείς εύκολα να τα φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο αλλά και το brunch του Σαββατοκύριακου. Ακόμα, προσθέσαμε μίνι και μίντι μήκη, ενώ δεν λείπουν και τα μάξι. Θα βρεις ποικιλία και στις υφές, όπως τα διαχρονικά και ευέλικτα knitted και τα σατινέ.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό φόρεμα με το οποίο θα αντιμετωπίσεις τη ζέστη του καλοκαιριού.

Ντένιμ φόρεμα, Pink Woman

Knitted φόρεμα με λαιμόκοψη halter, Pull & Bear

Αέρινο φόρεμα με τιράντες, Attrattivo

Αέρινο φόρεμα με bustier top, Zara

Εμπριμέ off shoulders φόρεμα, Lynne

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Helmi

Μάξι εμπριμέ φόρεμα με μανίκι, Ale the non usual casual

Μίντι φόρεμα με σταυρωτή πλάτη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ