Follow us

Ετοιμάζεσαι να βγεις; Ο στιλιστικός συνδυασμός της Chiara Ferragni που θα σε κρατήσει άνετη όλο το βραδύ

Και όμως με τo δικό της look θα μπορέσεις να είσαι η πιο καλοντυμένη και η πιο άνετη της βραδιάς.

Ετοιμάζεσαι να βγεις; Ο στιλιστικός συνδυασμός της Chiara Ferragni που θα σε κρατήσει άνετη όλο το βραδύσ Splash/Ideal Images

Λατρεύουμε όσο κάθε άλλη γυναίκα και fashion lover τα ψηλοτάκουνα. Από τα platform heels, που επέστρεψαν στις πρώτες θέσεις της μόδας, έως τα μινιμαλιστικά πέδιλα αλλά και τα on trend mules, πίστεψε μας, έχουμε πολλά τέτοια ζευγάρια. Η αίσθηση που σου προσφέρουν τα ψηλοτάκουνα, οι γόβες και τα πέδιλα, είναι ασύγκριτη, έχεις εκτόπισμα νιώθεις αυτοπεποίθηση και πατάς πάνω σε κάθε ανασφάλεια που σε περιορίζει. Όλα καλά ως εδώ. Τι γίνεται, όμως, κατά τη διάρκεια των πολύωρων βραδινών εξόδων ή εκείνων που πρέπει να μετακινηθείς με τα πόδια για να φτάσεις στο εστιατόριο ή το μπαρ; Εκεί τα ψηλοτάκουνα γίνονται τουλάχιστον απαγορευτικά. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για την πιο stylish και πάνω από όλα άνετη αντικατάσταση τους, την οποία μας πρότεινε η Chiara Ferragni με τον πιο hot βραδινό στιλιστικό συνδυασμό που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

Chiara Ferragni loves | Τα δερμάτινα σανδάλια πάνε ιδανικά με το βραδινό φόρεμά σου

Η Chiara Ferragni είναι γνωστή για το στιλ της αλλά και το επιχειρηματικό δαιμόνιο της, που την έχει αναδείξει σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες τόσο στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όσο και στα media. Ό,τι και αν φορέσει αντιγράφεται αμέσως με την στιλιστική της επιρροή να της επιφέρει εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο σύνολό της, που θα σου δώσει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις επόμενες βραδινές εμφανίσεις σου.

Πρόκειται για το παρακάτω look, στο οποίο η Chiara Ferragni επέλεξε ένα πλεκτό one shoulder φόρεμα με αλυσίδα και σκίσιμο στο πόδι, που φέρει την hot απόχρωση του καλοκαιριού το πράσινο. Το ενδιαφέρον εδώ είναι το γεγονός πως η ίδια το συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια για τη βραδινή έξοδό της και δεν στερήθηκε τίποτα από το glamour και την αισθητική της. Τα δερμάτινα σανδάλια γίνονται η λύση στην δυσφορία των ψηλοτάκουνων και όσο πιο πολυτελές είναι το σχέδιο τους τόσο πιο stylish θα είναι το βραδινό σου look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ