Follow us

Θες να ενθουσιάσεις με το beach look σου; Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο stylish φλοράλ ολόσωμο μαγιό

Το σχέδιο που θα σε αναδείξει σε μία πραγματική fashionista στην παραλία το φοράει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Τις τελευταίες ημέρες το στιλιστικό ενδιαφέρον μας έχει κερδηθεί δικαιωματικά από τα μαγιό. Είναι τα καλοκαιρινά fashion items, που αναζητάμε πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα, ενώ ακόμα και στο γραφείο είναι το hot topic των συζητήσεων. Ποιο σχέδιο θα φορέσει η συνάδελφος, ποιο χρώμα η άλλη, ποιο brand έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και τα πιο κολακευτικά σχέδια και ούτω καθεξής. Τα ερωτήματα είναι πολλά και ο χρόνος λίγος για να εντοπίσουμε τα πιο stylish μαγιό. Για αυτό, όμως, και δεν το βάζουμε κάτω με τη αναζήτησή μας να καρποφορεί κάθε φορά. Σήμερα, λοιπόν, εντοπίσαμε εκείνο το σχέδιο που θα σε αναδείξει σε μία πραγματική fashionista στην παραλία και το φοράει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το εμπριμέ ολόσωμο μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια αξίζει μία θέση σε κάθε κομψή εμφάνιση παραλίας

Η Ζέτα Μακρυπούλια συγκεντρώνει την προσοχή μας με τα day to night outfits στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της ''Rouk Zouk''. Η ίδια επιλέγει ενδιαφέροντες συνδυασμούς, τάσεις και διαφορετικά looks που πάντα μπαίνουν στο στιλιστικό ραντάρ μας. Ωστόσο, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια μας απασχολεί με ένα look της πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες και αρκετά μακριά από αυτές. Ο λόγος για το παρακάτω beach look, που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις στις παραλίες. Πρόκειται για ένα ρομαντικό φλοράλ ολόσωμο μαγιό από το brand Triumph, που προσφέρει στήριξη και άνεση σε κάθε εκατοστό του γυναικείου σώματος. Έχει ιδιαίτερες τιράντες και θα προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Loading...

Ακόμη, μπορεί να γίνει και το ιδανικό τοπ στις διακοπές σου, αφού προσφέρει στιλιστική ευελιξία. Μπορείς να το φορέσεις και εκτός της παραλίας, συνδυάζοντας το με τζιν, σορτς και φούστες. Ανακάλυψε το παρακάτω.

Θες να ενθουσιάσεις με το beach look σου; Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο stylish φλοράλ ολόσωμο μαγιό
Ολόσωμο εμπριμέ μαγιό, Triumph

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ