Follow us

Φέτος βάλε ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου | Οι τσάντες της Carpisa που θα κάνουν update στο στιλ σου

Φέρε την ιταλική φινέτσα της Carpisa στo καλοκαιρινό σου look.

Φέτος θα φέρεις ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου | Οι τσάντες της Carpisa που θα κάνουν update στο στιλ σου Courtesy of Carpisa

Μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μας όσον αφορά τη μόδα είναι οι τσάντες. Όσες και αν έχουμε υπάρχει πάντα χώρος για ένα ή και περισσότερα σχέδια. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι στιλιστικές απαιτήσεις διαφοροποιούνται αρκετά από τις προηγούμενες σεζόν, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τη συλλογή μας. Ανάμεσα στις must - have τσάντες της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπα ξεχωρίζουν εκείνες για την παραλία. Μην ξεχνάς πως με το κατάλληλο σχέδιο, μπορείς να αναβαθμίσεις το beach look και αυτό ακριβώς θα γίνει με τις νέες τσάντες της Carpisa, τις οποίες θα κρατήσεις και στην πόλη.

Οι τσάντες που θα κρατήσεις φέτος το καλοκαίρι

H Carpisa, αφού αφιέρωσε τα δύο πρώτα κεφάλαια του καλοκαιριού στις ατμοσφαιρικές πόλεις Vietri και Positano, με την πανέμορφη θέα, συνεχίζει να εμπνέεται για τις συλλογές της από τα υπέροχα καλοκαιρινά τοπία της χώρας της, με τρίτο σταθμό την Ischia. Πρόκειται για το γραφικό νησί απέναντι από τη Νάπολη, που περιβάλλεται από τη φύση, κι έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς και τώρα εμπνέει την Carpisa.

Τα νέα σχέδια της συλλογής κρατάει η Matilde Rastelli και φωτογραφίζεται σε διάφορα στιγμιότυπα μιας τυπικής ιταλικής γιορτής, φορώντας μια ιδιαίτερη και πολύχρωμη συλλογή, που είναι απόλυτα σύμφωνη με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Φέτος βάλε ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου | Οι τσάντες της Carpisa που θα κάνουν update στο στιλ σου

Η συλλογή Summer 2022 της Carpisa έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, από τα χρώματα και την πρακτικότητα έως τη χρήση οικολογικά βιώσιμων υλικών. Στόχος του ιταλικού brand είναι ο σχεδιασμός μιας ευέλικτης συλλογής, που συνδυάζει άνεση και στιλ δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Ιδανική τόσο για την παραλία όσο και για τη καθημερινότητα της πόλης: Τσάντες, σακίδια, μεγάλες και ευρύχωρες totes, απαραίτητες για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε outfit

Γνώρισε τα νέα καλοκαιρινά σχέδια της Carpisa παρακάτω.

TARA

Εμπνευσμένη από ταξίδια σε μακρινές χώρες, αυτή η σειρά χαρακτηρίζεται από τη χρήση έντονων και αποφασιστικών μοτίβων που συνδυάζουν και εναλλάσσουν prints με έθνικ στοιχεία από γεωμετρικά και λουλουδάτα μοτίβα. Η σειρά Tara αποτελείται από τσάντες shopping σε διάφορα μεγέθη: ένα σακίδιο, μια μεγάλη weekend bag, μια τσάντα σάκο και ένα necessaire, ιδανικό τόσο για αναψυχή όσο και για την παραλία. Είναι φτιαγμένη από οικολογικό βιώσιμο ύφασμα με φυσική βαμβακερή επένδυση.

Courtesy of Carpisa

OLIVIA

Double-faced shopping bags που εναλλάσσουν τη μονοχρωμία του καμβά με all-over τυπωμένο ύφασμα, που ενσωματώνει μερικά σχέδια από τη σειρά Tara, προσθέτοντας έτσι μια πινελιά μόδας στην πρακτικότητα. Κατασκευασμένη και αυτή από οικολογικά βιώσιμο ύφασμα, είναι ό, τι πιο trendy για τις διακοπές.

LOVELY

Οικολογικά βιώσιμη σειρά, εμπλουτισμένη με διασκεδαστικά γράμματα κεντημένα στην μπροστινή τσέπη και bandana prints, μια γνήσια τάση του φετινού καλοκαιριού.

SERENA

Η σειρά Serena είναι κατασκευασμένη από ύφασμα terry, μία από τις τάσεις της εποχής, διατίθεται σε τρεις παστέλ αποχρώσεις, του θαλασσί, της παιώνιας και της μέντας. Η σειρά περιλαμβάνει: shopping bag, τσάντα με ιμάντα ώμου και δύο necessaires, ένα μικρότερο κατασκευασμένο από εσωτερικό θερμικό υλικό, τέλειο για την προστασία αντικειμένων και ένα μεγαλύτερο με αδιάβροχο εσωτερικό, ιδανικό για τα βρεγμένα μαγιό.

PAOLINA & PALMA

Δύο σειρές από τσάντες με boho chic στιλ, ιδανικές για την παραλία αλλά και περιπάτους στην πόλη. Κατασκευασμένες από υλικό εφέ raffia, η σειρά Paolina περιλαμβάνει shopping bag σε μαύρη παραλλαγή με κορδέλα ζέβρας και τσάντα tote με λεπτό ιμάντα ώμου, ενώ η Palma διαθέτει μια τσάντα shopping με φούντα και χρωματιστές ρίγες, διαθέσιμη σε μαύρο, κόκκινο και παιώνια.


Courtesy of Carpisa

Travel Chic

Και για εσένα που πρόκειται να ταξιδέψεις σύντομα, η Carpisa έχει δημιουργήσει τη νέα σειρά αποσκευών Go - Tech, που συνδυάζει πρακτικότητα, στιλ και βιωσιμότητα.

Courtesy of Carpisa

Οι αποσκευές είναι κατασκευασμένες από Carpisa Gotech, ένα επαναστατικό, εξαιρετικής αντοχής και ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό, που σχεδιάστηκε από το Carpisa Lab. Η νέα σειρά Gotech αποτελείται από 70% ανακυκλωμένο πολυανθρακικό εξωτερικά και 100% R-PET στην εσωτερική φόδρα. Είναι εξοπλισμένες με φερμουάρ YKK, παγκόσμιο ηγέτη στα εξαρτήματα κλεισίματος. Φέρει επίσης εξαιρετικά αθόρυβους τροχούς της, την τεχνολογία ''Carpisa 3.0''. Τέλος, οι αποσκευές διαθέτουν εγγύηση 10 ετών και διατίθενται σε 7 χρώματα και 4 μεγέθη.

Courtesy of Carpisa

Courtesy of Carpisa

Η νέα συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στο carpisa.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ