Follow us

Καφτάνι ή παρεό; Τα νέα σχέδια της Zara που θα κάνουν update στο beachwear

Ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις της παραλίας με τις νέες κυκλοφορίες της Zara.

Έχουμε νικητή | Αυτή είναι πράγματι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό Splash/Ideal Images

Όλη προσοχή είναι στραμμένη στις διακοπές αλλά και τις σύντομες εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Όλοι και όλες έχουμε ανάγκη από ένα διάλειμμα, από μία βουτιά στη θάλασσα και μία σιέστα στην παραλία. Έτσι και τα στιλιστικά άρθρα μας στο MissBloom έχουν προσαρμοστεί και εστιάσει στις απαιτήσεις του beachwear και όλους τους τρόπους που θα κάνουν ''update'' τις εμφανίσεις μας στην παραλία αλλά και την πισίνα.

Καφτάνι ή παρεό | Τα Zara cover ups για να δημιουργήσεις το πιο άψογο beachwear με ελάχιστη προσπάθεια

Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα cover ups, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη συλλογή της. Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μοναδικές, που δυσκολευόμαστε με τα ρούχα της παραλίας. Μπορεί το μαγιό να είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, ωστόσο, και το beachwear είναι εξίσου σημαντικό, αφού μετά το μπάνιο συνήθως απολαμβάνουμε ένα φαγητό ή ποτό και πολλές φορές και δυνατά πάρτι. Για αυτές τις περιστάσεις χρειαζόμαστε cover ups, που θα αγκαλιάσουν την μαυρισμένη επιδερμίδα και θα αναβαθμίσουν την χαλαρή εμφάνισή μας.

Loading...

Προτού, όμως, ξεχυθούμε στην αγορά ζητήσαμε τη βοήθεια των fashion exerts, έτσι ώστε να εντοπίσουμε τις τάσεις στο εν λόγω στιλ. Οι περισσότερες για άλλη μία χρονιά εμπιστεύονται τα καφτάνια, ενώ τα παρεό επιστρέφουν πιο δυνατά από ποτέ. Έχουμε δει αμέτρητες εμφανίσεις από τα beach looks των fashionistas με πρωταγωνιστή το παρεό. Το έχουμε συναντήσει φορεμένο ως φούστα, φόρεμα και τοπ τόσο στην παραλία όσο και στα day to night outfits των διακοπών. Σε κάθε περίπτωση προσφέρει ευελιξία, άνεση και πολύ χαρακτήρα στο look.

Το ίδιο, όμως, ισχύει και για το καφτάνι, ένα κομμάτι με πλούσια ιστορία, που μας συνοδεύει στις παραλίες και τις διακοπές μας εδώ και χρόνια. Τα μοτίβα, η αέρινη σιλουέτα και ο ανατολίτικος αέρας του αναβαθμίζει το beachwear και συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ γίνεται μία stylish εμφάνιση και πέρα από την παραλία.

Στη νέα συλλογή της Zara βρήκαμε τα πιο κομψά καφτάνια και παρεό για να εξοπλίσεις την βαλίτσα σου και να ενθουσιάσεις με το beach look σου. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο chic cover ups, που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Εμπριμέ παρεό, Zara

Εμπριμέ μίντι καφτάνι, Zara

Εμπριμέ μάξι καφτάνι, Zara

Εμπριμέ παρεό, Zara

Εμπριμέ κιμονό, Zara

Εμπριμέ μάξι καφτάνι, Zara

Εμπριμέ παρεό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ