Follow us

Update your style | 4 στιλιστικοί κανόνες που δεν ακολουθούμε πλέον

Λέμε αντίο σε αυτούς τους στιλιστικούς κανόνες που ακούγαμε από μικρά παιδιά.

Update your style | 4 στιλιστικοί κανόνες που δεν ακολουθούε πλέον Pixel Formula

Ζούμε σε μία εποχή που το στιλ ολοένα και γίνεται πιο προσωπικό με αποτέλεσμα ο καθένας να επικοινωνεί το μήνυμα του μέσα από looks, που πάνε κόντρα σε όσα ξέρουμε. Η μόδα γιορτάζει τη μοναδικότητα και εμείς λατρεύουμε τα φρέσκα outfits των fashion exerts. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τους 4 στιλιστικούς κανόνες που καταρρίπτονται και αφήνονται στο παρελθόν με το στιλ να εξελίσσεται.

Σε αυτούς του 4 στιλιστικούς κανόνες λέμε αντίο

Μην συνδυάζεις διαφορετικά prints, επίλεξε μόνο ένα | Ίσως ο πιο βαρετός στιλιστικός κανόνας, που πλέον ανήκει στο παρλεθόν. Οι fashionistas και ακόμα περισσότερο οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας δίνουν το πράσινο φως για να πειραματιστούμε με διαφορετικά μοτίβα και να δημιουργήσουμε τα πιο updated looks. Γιατί να περιοριστείς σε ένα, όταν μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερα;

Loading...

Απόφευγε το λευκό, γιατί δεν κολακεύει | Για να είσαι πάντα κομψή με οποιοδήποτε χρώμα επένδυσε σε υφάσματα, σιλουέτες και γραμμές που αναδεικνύουν τον δικό σου σωματότυπο. Το λευκό αποπνέει καθαρότητα, κομψότητα και πολυτέλεια και με το σωστό look θα είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν το επιλέξεις να το φορέσεις.

Loading...

Μην μπλέκεις τα στιλ μεταξύ τους | Έχει την ίδια λογική με τον παραπάνω στιλιστικό κανόνα, που επιβάλει ένα print τη φορά. Παρ' όλα αυτά, οι style insiders μας παροτρύνουν να δοκιμάσουμε κομμάτια με διαφορετική αισθητική και να τα αναμείξουμε σε ένα outfit. Για παράδειγμα μπορείς να συνδυάσεις ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα με δαντέλα με chunky platform loafers ή ακόμα καλύτερα Dr. Martens για το απόλυτο ''ινσταγκραμικό'' look.

Loading...

Οι φαρδιές ζώνες κάνουν τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή | Το ξέρουμε πως για πολλά χρόνια άκουγες αυτή την στιλιστική συμβουλή. Ωστόσο, το αποτέλεσα πολλές φορές μπορεί να είναι το αντίθετο. Καλύτερα να επιλέγεις πιο διακριτικές ζώνες, οι οποίες θα δώσουν περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα και τα loose ρούχα παρά μία πολύ φαρδιά ζώνη, η οποία θα δώσει όγκο στο look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ