Follow us

Ποια παπούτσια να βάλεις στη βαλίτσα σου ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου

Σου βρήκαμε τα ωραιότερα σανδάλια σε έκπτωση!

MissBloom TEAM
Ποια παπούτσια να βάλεις στη βαλίτσα σου ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου Courtesy of Envie Shoes

Αν η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη απόδραση του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει, αυτό το άρθρο είναι το σημάδι για να αρχίσεις να προγραμματίζεις -έστω και νοερά- τη βαλίτσα σου. Ξεκινώντας φυσικά από τα παπούτσια! Γιατί τα παπούτσια που θα επιλέξεις να πάρεις μαζί σου παίζουν τεράστιο ρόλο για τα outfits που θα πακετάρεις, ώστε να συνδυάζονται με όσο το δυνατόν περισσότερα looks, αλλά και με την ατμόσφαιρα του προορισμού που πρόκειται να επισκεφθείς.

Ταξιδιωτικός οδηγός για ...παπούτσια

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις έναν ταξιδιωτικό οδηγό μόδας για τα παπούτσια που πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου ανάλογα με το μέρος που έχεις επιλέξει φέτος για τις διακοπές σου. Τα βρήκαμε όλα στο www.EnvieShoes.gr και -αυτό είναι το καλύτερο!- είναι όλα σε έκπτωση, όποτε θα πρέπει να βιαστείς! Επίλεξε προορισμό και εμείς σου έχουμε ήδη βρει το τέλειο ζευγάρι.

Ρόδος

Φλατ σανδάλια με χρυσή αγκράφα και λεπτομέρειες τόσο-όσο για να εντυπωσιάσεις τόσο στις πρωινές όσο και τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Ποια παπούτσια να βάλεις στη βαλίτσα σου ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου


Θα τα βρεις σε 3 χρώματα εδώ.

Φολέγανδρος

Το μποέμ νησί των Κυκλάδων με τις ειδυλλιακές αναβάσεις και καταβάσεις, επιβάλλει άνετα και σταθερά flatforms που όμως δεν στερούνται κομψότητας για τις βόλτες στην πανέμορφη Χώρα.

flatforms envie shoes


Απόκτησέ τα εδώ.

Μύκονος

Δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις καν! Θέλεις σταθερό παπούτσι για τα σοκάκια αλλά και glam για τις κοσμοπολίτικες βραδιές. Αυτά τα χρυσά σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

σανδάλια envie shoes


Πρόλαβε το νούμερο σου εδώ.

Πάτμος

Στο μυστικιστικό νησί με τον αρχοντικό αέρα ταιριάζει ένα sophisticated mule για άνετες και μοδάτες περιπλανήσεις στην επιβλητική Χώρα.

mules envie shoes



Θα τα βρεις με έκπτωση εδώ.

Μάνη

Η αυθεντική Μάνη γοητεύει με την άγρια ομορφιά που δημιουργούν τα πετρώδη εδάφη της. Έτσι, ένα σταθερό σανδάλι με δέσιμο στον αστράγαλο είναι η πιο σοφή επιλογή αν σκοπεύεις να την επισκεφτείς.

σανδάλια envie shoes



Διαθέσιμα και σε μαύρο χρώμα εδώ.

Αστυπάλαια

Οι απόλυτα χαλαροί ρυθμοί του νησιού χρειάζονται μόνο απλότητα και έξτρα άνεση. Τα COMFY flatforms που σχεδίασε η Μαίρη Συνατσάκη είναι το μόνο παπούτσι που θα χρειαστείς.

σανδάλι envie shoes


Τόλμησέ τα και σε φλούο ροζ χρώμα που θα βρεις εδώ.

Ζάκυνθος

Ο βενετσιάνικος αέρας που πνέει ακόμη στην αρχόντισσα του Ιονίου θα χαρίσει έναν ρομαντικό χαρακτήρα σε κάθε στιγμή των διακοπών σου. Τι πιο ιδανικό από τη γοητεία μιας εσπαντρίγιας για να συντροφεύσει τις βόλτες σου στο νησί;

εσπαντρίγια envie shoes



Θα βρεις δεκάδες εσπαντρίγιες σε υπέρκομψα σχέδια και χρώματα εδώ.

Αν θέλεις να συνεχίσεις την εξερεύνηση, θα βρεις δεκάδες ακόμη επιλογές για κάθε προορισμό και περίσταση στο eshop της Envie Shoes. Τώρα μάλιστα είναι η ιδανική ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το μεγάλο Summer Sale, ώστε να μην χρειαστεί να περιοριστείς στο ένα ζευγάρι που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου! Καλές περιπλανήσεις #EnvieGirls

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ