Follow us

Στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι μόνο αυτές τις 3 τσάντες

Μην χάνεσαι ανάμεσα στις τάσεις, κράτα μόνο αυτές τις 3 τσάντες.

Στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι μόνο αυτές τις 3 τσάντες Pixel Formula

Είναι εύκολο να χαθείς ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν και να επενδύσεις σε trendy κομμάτια με μικρή στιλιστική ευελιξία και ακόμα μικρότερες πιθανότητες να τα φορέσεις. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε τρεις σίγουρες τσάντες που νικούν τον εφήμερο χαρακτήρα των trends και γίνονται staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Αν δεν ξέρεις, λοιπόν, πού να επενδύσεις ή πώς να δημιουργήσεις μία διαχρονική και αξιοζήλευτη συλλογή με τσάντες, συνέχισε να διαβάσεις για να τα ανακαλύψεις.

Οι 3 τσάντες που αξίζουν μία θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου | Διαχρονικές, stylish και ευέλικτες

Η διαχρονική ψάθινη τσάντα | Αδιαμφισβήτητα η oversized τσάντα ώμου από raffia είναι η πιο διάσημη καλοκαιρινή τσάντα, που θα φοράς κάθε σεζόν. Έχει διαχρονικό χαρακτήρα και οι fashionitas τις εμπιστεύονται τόσο για τις εμφανίσεις τους στην παραλία όσο και για τα city looks τους. Για να μπορέσεις να έχεις την ίδια ευελιξία και στις δικές σου εμφανίσεις, επίλεξε μία με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που συνδυάζει τον casual χαρακτήρα της ψάθας με την πολυτέλεια και το street vibe του καθημερινού ντυσίματος. Ιδανικά θα σου προτείναμε μία ψάθινη τσάντα με δερμάτινες ταμπά λεπτομέρειες.

Loading...

Ο fancy φάκελος που θα κρατήσεις στις εξόδους σου | Ο φάκελος αποτελεί την ιδανική τσάντα για τις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις σου. Οι ιέρειες του στιλ επιλέγουν κυρίως oversized slouchy σχέδια από δέρμα, ενώ βλέπουμε και αρκετούς φακέλους σε έντονες αποχρώσεις, που δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και τα καλοκαιρινά σύνολα. Σίγουρα χρειάζεσαι έναν.

Loading...

Η διάσημη canvas tote τσάντα | Αν έχουμε συναντήσει μία τσάντα σε κάθε ινσταγκραμικό προφίλ, τότε σίγουρα είναι η καθημερινή τσάντα από καμβά σε ποικιλία χρωμάτων, μονογραμμάτων και σχεδίων. Η canvas tote τσάντα φέρνει στο καλοκαιρινό ντύσιμο την πολυτέλεια και τη φινέτσα, ενώ χωράει όλα τα απαραίτητα της ημέρας. Είναι η τσάντα που θα κρατήσεις από το γραφείο έως τα φετινά ταξίδια αναβαθμίζοντας το στιλ σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ