Follow us

6 + 1 κομμάτια που δεν λείπουν από τη βαλίτσα των fashionistas

Ο απόλυτος οδηγός για να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου.

6 + 1 κομμάτια που δεν λείπουν από τις βαλίτσες των fashionistas Pixel Formula

Είσαι έτοιμη για τις διακοπές σου; Λίγο πριν πακετάρεις τη βαλίτσα για το φετινό διάλειμμα της σεζόν επίτρεψε μας να σε καθοδηγήσουμε. Ο βασικός στόχος του πακεταρίσματος, άλλωστε, είναι η δημιουργία άριστων εμφανίσεων που αξίζουν το κλικ της κάμερας με όσο το δυνατόν λιγότερα κομμάτια και προσπάθεια. Αυτό, λοιπόν, θα το καταφέρεις ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο κομψών γυναικών, των fashionistas, που μας προσφέρουν την ευκαιρία να δούμε τι κρύβει η βαλίτσα των διακοπών τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 7 fashion items που δεν λείπουν από καμία αποσκευή. Ανάμεσα τους θα βρεις αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια που θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο των διακοπών. Από τις εμφανίσεις της παραλίας έως εκείνες των βραδινών εξόδων, αυτά είναι τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη δική σου βαλίτσα για άριστες εμφανίσεις.

Τα fashion items που δίνουν το παρών στις βαλίτσες των fashionistas

Η μεγάλη τάση του ανάποδου μπικίνι | Την έχουμε θαυμάσει σε κάθε beach look και δίνει την απαραίτητη ανανέωση στο κλασικό μπικίνι.

Loading...

Τα two piece είναι οι καλύτεροι φίλοι σου | Ειναι ''έτοιμα'' σύνολα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στις εμφανίσεις της. Μπορεί να αποτελούνται από φούστα τοπ, πουκάμισο και σορτς, παντελόνα και crop top και άλλες τόσες εκδοχές. Επένδυσε πάνω τους, καθώς θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση των διακοπών.

Loading...

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα | Από τα γυαλιά ηλίου μέχρι τα statement σκουλαρίκια αλλά και τα υπέροχα κολιέ με τις καλοκαιρινές λεπτομέρειες, τα θαυμάζουμε σε κάθε stylish look. Οι fashionistas ξέρουν πως τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, όπως τα φουλάρια, είναι τα items που αναβαθμίζουν το πιο κλασικό outfit με τζιν σορτς. Μην τα παραλείψεις.

Loading...

Το λευκό φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι | Αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, κολακεύει τη σιλουέτα σου και είναι το φόρεμα που εμπιστευόνται περισσότερ από κάθε άλλο οι Γαλλίδες, τι άλλο μπορουμε να πούμε.

Loading...

Τα δερμάτινα chic σανδάλια αντικαθιστούν όλα τα άλλα | Ξέχνα όσα ήξερες για τα σανδάλια, οι fashionistas υιοθετούν την πιο πολυτελή εκδοχή τους, που θα δεις και στην παρακάτω φωτοραφία.

Loading...

Η αγαπημένη raffia tote τσάντα | Μέχρι τώρα θα έχεις αντιληφθεί πως η ψάθινη τσάντα είναι το απόλυτο fashion item που δεν πρέπει να λείπει τόσο από τις καλοκαιρινές διακοπές σου όσο και από τα city looks σου.

Loading...

Το καφτάνι που λατρεύουν όλες | Από τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπει το σωστό cover up και η πιο εκλεπτυσμένη πρόταση είναι το καφτάνι.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ