Follow us

Η Ξανθή Τζερεφού ετοιμάζεται για διακοπές και μάς λέει τι θα πάρει οπωσδήποτε στη βαλίτσα της

Η Ξανθή Τζερεφού μιλά στο Missbloom.gr για το καλοκαιρινό στιλ της και το αξεσουάρ που αγαπά περισσότερο, δηλαδή τον αισθητήρα FreeStyle Libre που χρησιμοποιεί για την παρακολούθηση της γλυκόζης.

MissBloom TEAM
Ξανθή Τζερεφού

Η στιγμή που πρωταγωνιστεί στα όνειρά μας τους τελευταίους μήνες πλησιάζει και ο ενθουσιασμός μας μεγαλώνει. Ο λόγος για τις καλοκαιρινές διακοπές, εκείνο το pause στην καθημερινότητα, που είναι μία ανάσα μακριά, γεγονός που σημαίνει πως χρειάζεται να ανατρέξουμε σε όλα τα packing tips που γνωρίζουμε, ώστε να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη βαλίτσα μας.

Λίγο πριν ξεκινήσεις να τοποθετεί μαγιό, καφτάνια, ψάθινες τσάντες και σανδάλια στις αποσκευές σου, αξίζει να πάρεις έμπνευση από τις στιλιστικές επιλογές που κάνει η Ξανθή Τζερεφού, που ξεχωρίζει για το στιλ και την προσωπικότητά της. Το μοντέλο μίλησε στο Missbloom.gr για όλα εκείνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται την περίοδο του καλοκαιριού.

Η Ξανθή Τζερεφού ετοιμάζεται για διακοπές και μάς λέει τι θα πάρει οπωσδήποτε στη βαλίτσα της

Ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια των διακοπών σου;

Από τη βαλίτσα των διακοπών μου, δεν λείπει σίγουρα ένα λευκό πουκάμισο, ένα ψάθινο καπέλο, και τα φορέματα. Γενικά, προσπαθώ να διαλέγω κομμάτια που μπορώ να φορέσω με πολλούς συνδυασμούς.

Ποια είναι τα παπούτσια που παίρνεις πάντα μαζί σου;

Τα αγαπημένα μου σανδάλια. Κάθε χρόνο επιλέγω διαφορετικά χρώματα, τα οποία μου φτιάχνουν την διάθεση.

Ποια είναι τα αξεσουάρ που παίρνεις πάντα μαζί σου;

Τα γυαλιά ηλίου μου, τα σκουλαρίκια μου και φυσικά τον FreeStyle Libre αισθητήρα μου.

Ξανθή Τζερεφού

O αισθητήρας του συστήματος FreeStyle Libre είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ σου το καλοκαίρι;

Να σου πω την αλήθεια, όχι απλά είναι κομμάτι του στιλ μου, αλλά από τότε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και άφησα οριστικά πίσω μου τον παραδοσιακό τρόπο μέτρησης της γλυκόζης νιώθω απελευθερωμένη και πολύ πιο σίγουρη για τη διαχείριση του διαβήτη μου. Πέρα από το γεγονός πως δεν χρειάζεται να τρυπάω τα δάχτυλά μου και η ζωή μου γίνεται αυτόματα πιο εύκολη, ο αισθητήρας FreeStyle Libre ταιριάζει με όλα μου τα outfit καθώς είναι πολύ μικρός (όσο ένα νόμισμα των 2€) και διακριτικός και μπορεί κανείς να τον συνδυάσει με τα πάντα. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να κάνω μια σάρωση του αισθητήρα με το κινητό μου τηλέφωνο, για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τη γλυκόζη μου και να μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα την καθημερινότητά μου.

Πως νιώθεις που τους καλοκαιρινούς μήνες ο αισθητήρας σου είναι περισσότερο ευδιάκριτος στον κόσμο; Νιώθεις άνετα να κυκλοφορείς με αυτόν;

Ποτέ δεν έχω ντραπεί για τον διαβήτη μου ή σκεφτεί τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας όταν με βλέπει στο δρόμο να φοράω τον αισθητήρα μου! Ίσα ίσα, το καλοκαίρι που είναι περισσότερο ευδιάκριτος ο αισθητήρας, το βλέπω σαν ευκαιρία να μάθει περισσότερα ο κόσμος για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένας άνθρωπος με διαβήτη από την τεχνολογία του FreeStyle Libre. Πιστεύω επίσης, ότι είναι πολύ σημαντικό τους καλοκαιρινούς μήνες τα κορίτσια που έχουν διαβήτη να μην ντρέπονται να κυκλοφορούν με τον δικό τους αισθητήρα και να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ξανθή Τζερεφού

Ποια καλοκαιρινά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου έχεις περισσότερα από ένα; Μαγιό; Μαντήλια; Λευκά t-shirts;

Πάρα πολλά φορέματα και φούστες, είναι η αδυναμία μου.

Αν ανοίξουμε την ντουλάπα σου θα δούμε όλα τα χρώματα του κόσμου ή μόνο κάποια βασικά;

Η ντουλάπα μου είναι σαν ουράνιο τόξο! Γεμάτη διαφορετικά χρώματα και διαφορετικά σχέδια.

Τι αγοράζεις κάθε καλοκαίρι;

Πολλά αντηλιακά, γυαλιά ηλίου και παπούτσια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ