Follow us

Η Ευγενία Νιάρχου κράτησε την τσάντα της Ελληνίδας σχεδιάστριας που λατρεύει μέχρι και η Jennifer Lopez

Το κλασικό σχέδιο της Marina Raphael που κρατούν όλες οι celebrities, από την Ελένη Φουρέιρα έως την Jennifer Lopez.

Ευγενία Νιάρχου

Η Μύκονος θεωρείται από τους πιο hot προορισμούς και ανάμεσα στους επισκέπτες του νησιού ξεχωρίζουμε πάντα τις fashionistas. Γεμίζουν τις βαλίτσες τους με τα πιο δροσερά και ευφάνταστα looks δημιουργώντας σύνολα που εκφράζουν τον trendy χαρακτήρα του νησιού και της ζωής εκεί. Φέτος στη Μύκονο βρέθηκε και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία φρόντισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αγαπημένα της outfits από τις διακοπές της εκεί. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αναρτήσεις της κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και ξεχωρίσαμε μία συγκεκριμένη, στην οποία κρατούσε την hot τσάντα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Marina Raphael που έχει κάθε ανανεωμένη fashion lover στην γκαρνταρόμπα της.

Η τσάντα που κρατούν οι celebrities | Από την Ευγενία Νιάρχου έως την Jennifer Lopez, η Marina Raphael έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas

Η Ευγενία Νιάρχου έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, που αποπνέει φρεσκάδα και εκφράζει πλήρως τον χαρακτήρα της. Στην γκαρνταρόμπα της προσθέτει πάντα κομμάτια που την κάνουν να νιώθει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στις τάσεις. Λατρεύει να πειραματίζεται με διαφορετικά looks, χρώματα και υφές δημιουργώντας ενδιαφέρουσες και τολμηρές εμφανίσεις. Ως σχεδιάστρια κοσμημάτων, άλλωστε, γνωρίζει αρκετά για το στιλ και τη μόδα, οπότε είναι η ιδανική fashionista για να αντλήσουμε έμπνευση από τα looks της και το τελευταίο το αποδεικνύει.

Η ίδια για μια βραδινή έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου δημιούργησε το παρακάτω look. Ένα crop top με ''V'' λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο bottom και μία μίντι διαφανής φούστα διακοσμημένη με στρας ήταν το outfit της. Η Ευγενία Νιάρχου πρόσθεσε μεταλλιζέ φλατ σανδάλια, τα αγαπημένα της κοσμήματα και τη διάσημη tote τσάντα της Marina Raphael.

Loading...

Πρόκειται για την τσάντα ''Evangelie'', που έχει σχεδιάσει η Marina Raphael σε συνεργασία με την Ελληνίδα fashionista Evangelie Smyrniotaki. Είναι μία μίνι λευκή τσάντα χειρός με χερούλια από πλεξιγκλάς και είναι διακοσμημένη με πολλούς κρυστάλλους Swarovski. Το διάσημο σχέδιο της Marina Raphael έχουμε δει να κρατούν σε διαφορετικές εκδοχές πολλές celebrities, όπως η Jennifer Lopez και η Ελένη Φουρέιρα.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ