Follow us

Οι Ελληνίδες fashionistas αγαπούν το ολόσωμο μαγιό | 5 looks που θα σε πείσουν να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου

Το άκρως κολακευτικό ολόσωμο μαγιό είναι must για το φετινό καλοκαίρι.

Οι Ελληνίδες fashionistas αγαπούν το ολόσωμο μαγιό Instagram @danai_barka, @vickykaya_, @eugeniasamara

Τα τελευταία χρόνια, τα ολόσωμα μαγιό έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των γυναικών. Ολοένα και περισσότερες fashion lovers συνειδητοποιούν πόσο κολακευτικά, κομψά και άκρως χρηστικά είναι τα ολόσωμα μαγιό, τα οποία είναι ιδανικά τόσο για το νησί όσο και για την πόλη. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, στράπλες ή με puff sleeves, σε girly μοτίβα ή έντονες αποχρώσεις, τα ολόσωμα μαγιό πρόκειται να αναδειχθούν ως ο καλύτερος φίλος σας για το καλοκαίρι και να αναλάβουν τον ρόλο του τοπ σε διάφορα looks. Οι Ελληνίδες fashionistas έχουν ήδη δείξει την προτίμησή τους σε αυτό το στιλ μαγιό, δημοσιεύοντας στα social media τα beach looks τους.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά τα girly λουλουδάτα μοτίβα σε ολόσωμα μαγιό που είναι ιδανικά για τις φετινές διακοπές και ταιριάζουν τέλεια ως τοπ με τα τζιν σορτς. Η Δανάη Μπάρκα δεν αποχωρίζεται το εμπριμέ ολόσωμο μαγιό της στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, δηλαδή το λευκό και το μπλε. Το στοιχείο που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι η ζώνη που τονίζει τη μέση και κολακεύει τη σιλουέτα. Τα εμπριμέ μαγιό προτιμά και η Έβελυν Καζαντζόγλου που φωτογραφήθηκε σε ένα κυκλαδίτικο μπαλκόνι, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό από τη νέα συλλογή του οίκου Missoni.

Για εσένα που αγαπάς τις μονοχρωμίες, οι επιλογές της Ευγενίας Σαμαρά και της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικές. Η πρώτη επέλεξε ένα στράπλες ολόσωμο μαγιό σε μπλε απόχρωση, ενώ η δεύτερη φόρεσε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με cut-outs, υιοθετώντας μία από τις τοπ τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Βίκυ Καγιά

Loading...

Έβελυν Καζαντζόγλου

Loading...

Ευγενία Σαμαρά

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ