Follow us

Τι πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου για να εντυπωσιάζεις με τις εμφανίσεις σου

Τα fashion items που θα προσθέσουν ενθουσιασμό ακόμα και στα πιο απλά και επαναλαμβανόμενα σύνολά σου.

Τι πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου για να εντυπωσιάζεις με τις εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Όσο και αν λατρεύουμε το shopping μερικές φορές μπορεί να είναι χαοτικό και κάπως άσκοπο. Με τόσες τάσεις και άλλα τόσα fashion brands είναι δύσκολο να εντοπίσεις τους στιλιστικούς θησαυρούς και όσα θα ανανεώσουν με τον πιο κομψό τρόπο το στιλ σου. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για 6 κομμάτια που θα προσθέσουν τον ''wow factor'' ή αλλιώς τον ενθουσιασμό που χρειάζονται οι εμφανίσεις σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις και να ενθουσιάσεις με κάθε σου outftit.

Τα fashion items που θα προσθέσουν ενθουσιασμό ακόμα και στα πιο απλά και επαναλαμβανόμενα σύνολά σου

1#

Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά τον MVP κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, το μαύρο φόρεμα. Επένδυσε σε ένα που να προσφέρει στιλιστική ευελιξία και πάνω από που κολακεύει τη σιλουέτα σου.

Loading...

2#

Για τις βραδινές εμφανίσεις σου χρειάζεσαι σίγουρα μια τσάντα. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα υπέροχο σχέδιο με πολυτελείς λεπτομέρειες. Δώσε προσοχή, στις glamorous πινελιές, καθώς είναι λεπτή η ισορροπία για να μην γινει φλύαρη η εμφάνιση.

Loading...

3#

Πρέπει να καλωσορίσεις στη συλλογή των υποδημάτων σου τα χρώματα. Μυτερές γόβες, διαχρονικά σχέδια, platform heels, loafers με τακούνι και τόσα άλλα παπούτσια μπορούν να προσφέρουν τον ενθουσιασμό στο look αν έχουν έντονη απόχρωση. Επίλεξε την πιο ευέλικτη και αυτή βέβαια που ταιριάζει στα χρώματά σου.

Loading...

4#

Τα αξεσουάρ πάντα θα παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Σκέψου πόσες φορές μία γυναίκα με ιδιαίτερα κοσμήματα ή δυναμικά γυαλιά ηλίου σου κέντρισε την προσοχή. Βρες τα δικά σου καθημερινά αξεσουάρ και φρόντισε να μη φύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς αυτά.

Loading...

5#

Τα εκκεντρικά tops, που έχουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες πάνω τους, θα αναβαθμίσουν κάθε σου look, από τις tailored παντελόνες σου έως τα τζιν.

Loading...

6#

Ένα ακόμη fashion item που θα κεντρίζει πάντα την προσοχή σου στο street style είναι η διαχρονική μαρινιέρα. Αβίαστα κομψή, συνώνυμη με την αριστοκρατία και αδιαμφισβήτητα ευέλικτη, είναι το print που θα φορέσεις έως το φθινόπωρο. Εμείς σου προτείνουμε ένα knitted φόρεμα με μαρινιέρα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ