Follow us

Πώς θα φορέσεις τα βασικά καλοκαιρινά ρούχα σου και το φθινόπωρο

Ο στιλιστικός οδηγός για ένα άψογο μεταβατικό στιλ, στο οποίο κανένα fashion item δεν πάει χαμένο.

Πώς θα φορέσεις τα βασικά καλοκαιρινά ρούχα σου και το φθινόπωρο Pixel Formula

Είναι μία ιδιαίτερη μετάβαση η αλλαγή από τον Άγουστο στον Σεπτέμβριο. Μπορεί να κρύβει μία στεναχώρια ο αποχαιρετισμός του καλοκαιριού, όμως, το νέο ξεκίνημα με τον ήχο των σχολικών κουδουνιών μας δίνει ένα αδιαμφισβήτητο κίνητρο να οργανωθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε κάθε τομέα της ζωής μας. Θα επικεντρωθούμε, ωστόσο, στην γκαρνταρόμπα και πως θα ανανεώσουμε το φθινοπωρινό στιλ μας αξιοποιώντας τα καλοκαιρινά βασικά ρούχα και την επόμενη σεζόν. Μπορεί να πεις αντίο στο καλοκαίρι όμως δεν θα αφήσεις πίσω σου τα αγαπημένα staple της γκαρνταρόμπας σου.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο | Τα καλοκαιρινά ρούχα που θα φορέσεις και την επόμενη σεζόν

Slip φόρεμα | Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα blazer και μία ζώνη. Μπορείς να προσθέσεις τα φθινοπωρινά παπούτσια της επιλογής σου, όπως loafers, μπότες ακόμα και ψηλοτάκουνα για μία άψογη εμφάνιση. Εναλλακτικά ένα ζεστό κορμάκι από μέσα και μία πλεκτή cropped ζακέτα θα σου δώσει το απόλυτο παριζιάνικο look.

Loading...

Αμάνικο τοπ | Το passpartout της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το εν λόγω τοπ, το οποίο θα φορέσεις ως layering κάτω από τις μπλούζες και μέσα από τα πουκάμισα.

Loading...

Tailored σορτς | Πρόσθεσε ένα διαφανές καλσόν, μπότες και ένα πουκάμισο, ενώ για το απόλυτο preppy style πρόσθεσε και ένα πουλόβερ ριχτό πάνω από τους ώμους σου.

Loading...

Σανδάλια | Μπορείς να τα φορέσεις έως και τους πρώτους δύο μήνες του φθινοπώρου με τα wide leg τζιν σου και τα υπέροχα πουκάμισα σου. Μην ξεχάσεις ένα πανωφόρι.

Loading...

Μίνι φούστα | Δεν έχεις ιδιαίτερους περιορισμούς εδώ, μπορείς να τη συνδυάσεις με κάθε φθινοπωρινό τοπ και υπόδημα. Θα μας άρεσε πολύ να ολοκληρωθεί το look σου με μία καμπαρντίνα.

Loading...

Φλοράλ φόρεμα | Το καλοκαιρινό φλοράλ φόρεμα θα φορεθεί και το φθινόπωρο συνδυασμένο με ένα δερμάτινι τζάκετ και μπότες, για το ιδανικό outfit, που ισορροπεί μεταξύ του ρομαντικού και του edgy.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ