Follow us

Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις στην Επίδαυρο | Φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα

Το look της Δέσποινας Βανδή που θα θέλεις άμεσα να αναδημιουργήσεις.

MissBloom TEAM
Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις στην Επίδαυρο | Φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα NDP

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει ένα καλοκαίρι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο, αυτό δεν τη σταματάει από το να παρακολουθήσει τον έρωτά της στην Επίδαυρο. Η ίδια ξέκλεψε χρόνο και βρέθηκε στο πλάι του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση ''Αντιγόνη''. Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε αγκαλιά μαζί με τον ηθοποιό στα παρασκήνια, όμως, η ίδια ξεχώρισε και για τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις στην Επίδαυρο | Φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα

Πώς θα φορέσεις τη μεγάλη τάση στα φορέματα σύμφωνα με την Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το πιο αέρινο slip φόρεμα στην Επίδαυρο και ξεχώρισε ανάμεσα στους διάσημους παρευρισκόμενους. Η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα με αέρινη γραμμή και halter λαιμόκοψη. Φέρει την απόχρωση του χακί, που δημιουργεί μία υπέροχη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Έχει μίντι μήκος και σε συνδυασμό με τη γραμμή του, το φόρεμα της Δέσποινας Βανδή αναδεικνύεται στην πιο άνετη πρόταση για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Plus, το φόρεμα με τη σατινέ υφή και τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα αποτελεί hot τάση της σεζόν με κάθε fashionista να του δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της.

Δέσποινα Βανδή

Η ίδια πρόσθεσε statement κοσμήματα. Καλοκαιρινές κολιέ με χρωματιστές πέτρες, ethnic στοιχεία και αντίστοιχα βραχιόλια έδωσαν τις απαραίτητες πινελιές που χρειαζόταν το look της. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει και τους αγαπημένους τις κρίκου στα αυτιά της. Φλατ σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες ήταν τα υποδήματα, που ολοκλήρωσαν το look της. Η εμφάνισή της ήταν η κατάλληλη για την περίσταση και μπορείς να την αναδημιουργήσεις για τα δικά σου καλοκαιρινά night out looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ