Follow us

Last Minute Styling | 5 σύνολα που μπορείς να φορέσεις το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Η απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για να οργανώσεις σωστά τις εμφανίσεις του Δεκαπενταύγουστου.

Last Minute Styling | 5 σύνολα που μπορείς να φορέσεις το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου Splash/Ideal Images

Είμαστε μία ανάσα από το τριήμερο και αν δεν βρίσκεσαι ήδη διακοπές τότε σίγουρα ετοιμάζεσαι. Βέβαια, μπορεί να έχεις οργανώσει έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να περάσεις τον Δεκαπενταύγουστο στην πόλη, όπου οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και οι επιλογές περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση για να οργανώσεις τα looks του τριημέρου. Brunch, μεσημεριανό, ποτό, χαλαρή διασκέδαση ή οτιδήποτε άλλο, χρειάζεσαι το απαραίτητο σύνολο. Για αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε 5 διαφορετικά looks που μπορείς να φορέσεις τις επόμενες ημέρες.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Styling 101 | Τι θα φορέσεις το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Το λινό ανήκει στο καλοκαίρι και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα χαλαρό και πάντα κομψό ντύσιμο. Μπορείς να συνδυάσεις ένα λινό πουκάμισο και ένα αέρινο σορτς, ενώ τα δερμάτινα σανδάλια είναι απαραίτητα στον συγκεκριμένο στιλιστικό συνδυασμό.

Loading...

Η μίνι φούστα είναι το απόλυτο trend της σεζόν και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Μπορείς να υιοθετήσεις την τάση στην πιο hot εκδοχή της, την ντένιμ, και να τη συνδυάσεις με ένα cool τοπ, όπως το παρακάτω γιλέκο.

Loading...

Βέβαια, μπορείς να δημιουργήσεις και μία υπέροχη χρωματική αντίθεση με μία μίνι φούστα σε pop απόχρωση και ένα πουκάμισο σε μία άλλη. Έξτρα πόντους θα πάρεις αν προσθέσεις statement αξεσουάρ, όπως μία ιδιαίτερη τσάντα και oversized σκουλαρίκια.

Loading...

Το αγαπημένο φόρεμα των Γαλλιδών, το λευκό, είναι πάντα μία καλή επιλογή για αμέτρητες περιστάσεις. Ευέλικτο, κομψό και άκρως αριστοκρατικό θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη όπου και αν πας. Φρόντισε να προσθέσεις, ωστόσο, λίγο χρώμα με τα αξεσουάρ.

Loading...

Τέλος, ένα bodycon φόρεμα για τις βραδινές εξόδους σου είναι μία stylish επιλογή. Αν έχει, μάλιστα, και pop απόχρωση τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο κολακεύοντας και τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ