Follow us

Τα κολάν που θα φοράς όλο το φθινόπωρο από το γυμναστήριο έως το street style

Φέτος θα επενδύσεις στο staple που θα βάλει τέλος στις ημέρες του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''.

Τα κολάν που θα φοράς όλο το φθινόπωρο από το γυμναστήριο έως το street style Splash News / Ideal Images

Είναι πολύ σημαντικό για να είσαι η πιο ενημερωμένη fashionista να συμβουλεύεσαι τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Είναι επίσης σημαντικό για να είσαι η πιο καλοντυμένη, να μπορείς να τις εντάσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά και στην γκαρνταρόμπα σου συνδυάζοντας τα με τα υπόλοιπα κομμάτια. Σε μία γενικότερη εικόνα, οι τάσεις και το styling έχουν ως στόχο να ανανεώνουν τις εμφανίσεις μας, όμως, και πάλι υπάρχουν οι μέρες του ''δεν έχω τι να φορέσω''. Αυτές οφείλονται στο γεγονός, πως το έχουμε ''παρακάνει'' με τις τάσεις, με αποτέλεσμα να επενδύουμε σε κομμάτια με μικρή στιλιστική ευελιξία, που δύσκολα μπορούμε να φορέσουμε στην καθημερινότητά μας -και πόσο μάλλον να συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Αυτό που λείπει στην ουσία από αυτή -και δυσκολεύει το καθημερινό ντύσιμο- είναι τα basics, όπως ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο κολάν, ένα σκουρόχρωμο τζιν και ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Πρόκειται για ευέλικτα κομμάτια που λύνουν τα χέρια στα στιλιστικά διλήμματα και μπορείς πάντα να εμπιστεύεσαι για να δημιουργείς κομψά looks χωρίς ατοπήματα. Σήμερα, λοιπόν, από τα staples της γκαρνταρόμπα θα ξεχωρίσουμε τα κολάν, τα κομμάτια που θα φορέσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Τα κολάν αποτελούν τα παντελόνια πασπαρτού που μένουν ανίκητα στον χρόνο και τις τάσεις της σεζόν για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: Είναι άνετα και στιλιστικά ευέλικτα. Έτσι, μπορείς να τα φορέσεις σε αμέτρητες περιστάσεις και με ακόμα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Φέτος, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε κολάν που θα φορέσεις από το γυμναστήριο έως το γραφείο και τις εξόδους, πάντα συνδυασμένα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Loading...

Τα κολάν που δεν θα σταματήσεις να φοράς φέτος

Παρακάτω δημιουργήσαμε έναν shopping guide με τα κολάν που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις. Στα stylish σχέδια που συγκεντρώσαμε θα βρεις διαφορετικά χρώματα, υφές και looks, ώστε να μπορέσεις να βρεις εκείνο το κολάν, που αλλάζοντας το τοπ και τα παπούτσια σου, θα σε συνοδεύει σε κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα σου.

Ψηλόμεσο κολάν, Marks & Spencer

Ψηλόμεσο κολάν γυμναστικής QUICK DRY, Sugarfree

Ισοθερμικό κολάν με ύφανση ριμπ, H&M

Κολάν χωρίς ραφές με λεπτή ριμπ ύφανση,Calzedonia

Ψηλόμεσο μαύρο κολάν Adidas by Stella McCartney, Adidas

Κολάν compressive core control με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, Oysho

Ριμπ κολάν comfort fit από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα, χωρίς ραφές και με φαρδιά μέση, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ