Follow us

Η δερμάτινη τσάντα της Massimo Dutti που θα κρατήσει κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ

Η Massimo Dutti σχεδίασε την πιο stylish τσάντα ώμου που θα γίνει γρήγορα sold out.

Η δερμάτινη τσάντα της Massimo Dutti που θα κρατήσει κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ Splash/Ideal Images

Οι τσάντες αποτελούν για πολλές από εμάς το sweet spot των αξεσουάρ. Είναι το ένα fashion item, που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε καθώς κάθε νέο σχέδιο έχει κάτι νέο και διαφορετικό να προσθέσει στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, δεν μπορείς να έχεις μόνο μία τσάντα για κάθε περίσταση. Μπορείς, όμως, να έχεις μία τσάντα για πολλές περιστάσεις, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις του εκλεπτυσμένου και διαχρονικού στιλ. ''Μελετώντας'' τα νέα drops των αγαπημένων fashion brands εντοπίσαμε έναν στιλιστικό θησαυρό στη φθινοπωρινή συλλογή της Massimo Dutti, που έκλεψε τις εντυπώσεις μας και μπήκε στο wish list μας.

Η Μassimo Dutti σχεδίασε την πιο stylish τσάντα ώμου που θα γίνει γρήγορα sold out

Η Massimo Dutti φημίζεται για τις διαχρονικές και κομψές συλλογές της που έχουν ως στόχο να ντύσουν τη σύγχρονη businesswoman. Μινιμαλισμός, καθαρές γραμμές και υψηλή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τις συλλογές της. Είναι ένα από τα ιδανικά brands που μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και ειδικά της φθινοπωρινής, όπου επιστρέφεις ανανεωμένη στην καθημερινότητα και την επαγγελματική σου ζωή μετά τις διακοπές. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, για να επιστρέψεις με πολύ στιλ; Μία τσάντα με εκλεπτυσμένο look για να ολοκληρώσεις τα outfits σου με κομψότητα.

Αυτή τη βρήκαμε στο φθινοπωρινό drop της Massimo Dutti και αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω, πρόκειται για μία τσάντα ώμου σε ταμπά απόχρωση, που κυκλοφορεί και σε μαύρο. Φέρει το ιδιαίτερο σχήμα του μισοφέγγαρου, ένα on trend look που θα κάνει update στο office style σου αλλά και τις casual εμφανίσεις σου. Είναι δερμάτινη, ευρύχωρη και στιλάτη και θα τη βρεις παρακάτω.

Η δερμάτινη τσάντα της Massimo Dutti που θα κρατήσει κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ
Δερμάτινη τσάντα ώμου σε ταμπά απόχρωση και ρυθμιζόμενο λουράκι, Massimo Dutti

Είναι η στιλιστική προσθήκη στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου που θα σε κάνει αβίαστα πιο κομψή. Άλλωστε, οι τσάντες παίζουν μεγάλο ρόλο στις εμφανίσεις μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ