Follow us

Τα ευέλικτα sneakers της Oysho είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι τον Σεπτέμβριο

Τα sneakers που χρειαζόσουν τόσο καιρό τα σχεδίασε η Oysho.

White Sneakers Abaca/Visual Hellas

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ και ο σωστός τρόπος για να το καλωσορίσεις είναι με μία στιλιστική ανανέωση. Τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού τις αφιερώσαμε στην μελέτη των τάσεων και την ανάδειξη των επικρατέστερων με στόχο την ανανέωση της γκαρνταρόμπας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Τώρα περνάμε στην επόμενη φάση και πιο συγκεκριμένα στις προσθήκες που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο. Μπορεί οι προαναφερθείσες τάσεις να έχουν ως στόχο το update του φθινοπωρινού στιλ μας, όμως, εμείς θα φέτος θα εστιάσουμε και αλλού την προσοχή μας. Πιο συγκεκριμένα, θα επενδύσουμε σε κομμάτια staple της γκαρνταρόμπας μας. Άλλωστε, το κλειδί για ένα γρήγορο, κομψό και άνετο σύνολο είναι τα basics, τα βασικά κομμάτια, που είναι ευέλικτα και ευκολοφόρετα. Ένα από αυτά είναι τα sneakers, η go - to επιλογή κάθε fashionistas για το καθημερινό ντύσιμο και εμείς βρήκαμε τα ιδανικά στην Oysho.

Τα πιο ευέλικτα sneakers που θα ολοκληρώσουν όλα τα φθινοπωρινά σύνολά σου είναι αυτά της Oysho

H Oysho έχει επικεντρωθεί κυρίως στο activewear σχεδιάζοντας συλλογές με τα απαραίτητα για τη γυμναστική και το athleisure style. Έτσι, δεν μας έκανε εντύπωση το γεγονός πως στο φθινοπωρινό drop της βρήκαμε τα ιδανικά sneakers για τις εμφανίσεις της σεζόν.

Πρόκειται για τα παρακάτω αθλητικά παπούτσια που συνδυάζουν τις πιο κομψές nude αποχρώσεις. Είναι άνετα στο πάτημα και άκρως κομψά στο styling ταιριάζοντας με τη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Μπορείς να τα φορέσεις στο γυμναστήριο αλλά και στο γραφείο συνδυασμένα με το αγαπημένο σου loose κοστούμι. Διαφέρουν αρκετά από τα κλασικά λευκά sneakers και έτσι μπορείς να τα εμπιστευτείς για outfits που ξεχωρίζουν για όλους τους σωστούς λόγους. Έχουν, επίσης, σουέντ υφή δίνοντας τη φθινοπωρινή πινελιά στο athleisure look τους. Τα sneakers της Oysho είναι η ιδανική προσθήκη στο στιλ και φέρουν άκρως προσιτή τιμή. Θα τα βρεις παρακάτω.

Τα ευέλικτα sneakers της Oysho είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι τον Σεπτέμβριο
Αθλητικό παπούτσι με κομμάτια από σουέντ σε εκρού χρώμα, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ