Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το φόρεμα που αναδεικνύει τα πόδια

Αναδημιούργησε το look με τα προσιτά κομμάτια που βρήκαμε για να ενθουσιάσεις όπως ακριβώς η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά NDP

Το styling είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει να ανανεώσουμε το στιλ μας, να αλλάξουμε τη διάθεση μας και να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Για αυτό και επιλέγουμε πάντα εκείνα τα κομμάτια που προκαλούν τον θαυμασμό μας, που εγείρουν χαρούμενα συναισθήματα και πάνω από όλα αναδεικνύουν τα καλύτερα μας μέρη αγκαλιάζοντας μοναδικά τον σωματότυπο μας. Ειδικά το τελευταίο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο και είναι ένας παράγοντας που καθορίζει την κομψότητα αλλά και τον χαρακτήρα της εμφάνισης μας. Για αυτό βέβαια και οι celebrities δίνουν προσοχή στις γραμμές που επιλέγουν, έτσι ώστε να τους ταιριάζουν σαν γάντι, δίνοντας έμφαση στα καλύτερα σημεία τους. ''Case study'' αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με ένα φόρεμα που αναδεικνύει τα πόδια της και πρόκειται να αναδείξει και τα δικά σου -ανεξάρτητα από τις μετρήσεις σου.

Ανέδειξε τα πόδια σου με το φόρεμα που επέλεξε η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά επέστρεφε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη και καθημερινά μας καλωσορίζει από το πλατό του ΣΚΑΙ. Πάντα φροντίζει να μας χαμογελάει και να έχει μία άκρως προσεγμένη εμφάνιση. Ανάμεσα στα looks της εμείς ξεχωρίσαμε το πρόσφατο, στο οποίο φορούμε τη must have γραμμή στα φορέματα για να αναδείξεις τα πόδια σου.

Ο λόγος για το παρακάτω red look που αποπνέει πάθος, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και θηλυκότητα. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με στενή γραμμή στο πάνω μέρος, που τονίζει τη μέση και το μπούστο, ίσια λαιμόκοψη και φαρδιές τιράντες. Το συγκεκριμένο φόρεμα ξεχωρίζει για τη φούστα του, η οποία φέρει πιέτες αναδεικνύοντας με έναν χαριτωμένο τρόπο τα πόδια. Αυτή η γραμμή είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που θέλει να δώσει έμφαση σε αυτό το σημείο του σώματος, δίνοντας την όψη μιας πιο μακριάς σιλουέτας. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το look της με μυτερά ψηλοτάκουνα παπούτσια σε matchy απόχρωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ