Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις με ''ώριμο'' τρόπο το Barbiecore

Το φούξια είναι η απόχρωση του φθινοπώρου και η Μαρία Μπεκατώρου σού δείχνει πως να το φορέσεις με έναν κομψό τρόπο.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό του The Chase και το έκανε με πολύ στιλ. Η παρουσιάστρια στην περσινή σεζόν έκανε εντύπωση με τις στιλιστικές της επιλογές. Ανανεωμένες προτάσεις συνόλων για το γραφείο αλλά και για κάθε ώρα, outfits που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας και κομμάτια που φέρουν προσιτή τιμή ήταν κυρίως οι επιλογές της παρουσιάστριας. Η Μαρία Μπεκατώρου από ό,τι φαίνεται και φέτος θα μας ενθουσιάσει με τα looks της και το έκανε με το πρώτο της outfit.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα φούξια σύνολο, που είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Η ίδια εμπιστεύθηκε μία φούξια παντελόνα σε ανοιχτή γραμμή με ψηλόμεση εφαρμογή, που αναδεικνύει υπέροχα τη γυναικεία σιλουέτα δίνοντας παράλληλα και την αίσθηση μίας πιο ψηλής. Η Μαρία Μπεκατώρου ολοκλήρωσε το look της με matching πουκάμισο και platform heels. Το φούξια look της είναι η ιδανική πρόταση για να υιοθετήσεις με έναν πιο ''ώριμο'', διακριτικό και ευέλικτο τρόπο τη μεγάλη τάση του Barbiecore.

Loading...

Λίγα λόγια για την τάση της σεζόν, το Barbiecore

Πρόκειται για την αισθητική της Barbie, που επιβάλλει ροζ σύνολα, ρομαντικά looks, κοριτσίστικα αξεσουάρ και χαριτωμένες εμφανίσεις, όπως ακριβώς εκείνες με τις οποίες ντύναμε τις δικές μας κούκλες Barbie. Οι trendsetters, πλέον, φορούν girly ροζ outfits και οι Megan Fox, Ariana Grande, Anne Hathaway και Hailey Bieber γίνονται οι νέες Barbie δίνοντας περισσότερο στιλιστικό υλικό στο Barbiecore για να το υιοθετήσει κάθε κοπέλα. Η επιδραστικότητα της αισθητικής Barbiecore είναι τόσο μεγάλη που στο Tik Tok μετράει 8 εκατομμύρια views το hashtag #Barbiecore. Οι style exerts προσφέρουν προτάσεις, ιδέες και οδηγούς αγοράς για να ντυθείς σαν την αγαπημένη κούκλα Barbie.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ