Follow us

Αυτό είναι το blazer - φόρεμα από τη Zara που λατρεύουν οι fashionistas

Το blazer φόρεμα από τη Zara έχει γίνει viral στο Tik Tok και πολύ γρήγορα θα γίνει sold out.

Αυτό είναι το blazer - φόρεμα από τη Zara που λατρεύουν οι fashionistas Splash/Ideal Images

Πριν αρκετό καιρό μια εμφάνιση της Hailey Bieber είχε συζητηθεί ιδιαίτερα και μας είχε απασχολήσει και εμάς εδώ στο MissBloom. Ο λόγος για το look με πρωταγωνιστή το μαύρο διαχρονικό blazer στην παραλλαγή του... ως φόρεμα. Προφανώς ήταν προσαρμοσμένο έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως φόρεμα συνδυάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που φέρει το σακάκι: Επιβλητικό, δυναμικό, σέξι, κομψό και διαχρονικό. Το blazer φόρεμα έγινε το κομμάτι τάση που φόρεσαν έπειτα πολλές fashionistas και celebrities στις βραδινές αλλά και επίσημες εξόδους τους.

Loading...
Αυτό είναι το blazer - φόρεμα από τη Zara που λατρεύουν οι fashionistas

Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα blazer φόρεμα που κατάφερε να γίνει viral και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δίνει το παρών στις πιο ανανεωμένες και κομψές γκαρνταρόμπες. Spoiler Alert: Είναι τόσο stylish και τόσο φθηνό και θα το βρεις στη Zara.

Το blazer φόρεμα της Zara που έγινε viral στο Tik Tok είναι το fashion item που χρειάζεσαι στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Καθώς ''σκρολάραμε'' στο Tik Tok συναντήσαμε το ίδιο fashion item σε πολλά διαφορετικά βίντεο. Όλα το είχαν αναδείξει στο must have από το πρόσφατο fashion drop της Zara και πράγματι αξίζει μία θέση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου και τις εμφανίσεις σου. Πρόκειται για ένα blazer φόρεμα με μεσάτη εφαρμογή, που φέρει ζώνη στη μέση για να αναδείξει τη γυναικεία σιλουέτα και πιέτες για να δώσει κίνηση στο look. Το εν λόγω blazer φόρεμα της Zara έχει μία γκρίζα nude απόχρωση προσφέροντας στιλιστική ευελιξία. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ, και θα το βρεις παρακάτω στην προσιτή τιμή των 49,95 ευρώ.

blazer φορεμα
Μίνι blazer φόρεμα με πιέτες και ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ